Η Δέσποινας Κάντζου-Πλούμη, στα εγκαίνια έκθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια." Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη , ε την τρίτη δεν θα επαναληφθεί "
Όπου κλέφτης είναι μεταφορικά η έννοια.
2η φορά που η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα (η καλλιτέχνης αν θέλετε)  Αστακιώτισα (κατά το ήμισυ) Δέσποινα Κάντζου-Πλούμη, αποδέχθηκε πρόσκληση να παρουσιάσει τα έργα της σε έκθεση στην Αθήνα. Αυτή την φορά η συγκομιδή, ήταν πιο πλούσια και με την φυσική παρουσία της ίδιας, κάτι που έδωσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και στα προσωπικά της κομψοτεχνήματα αλλά και στην συνολική εικόνα των εγκαινίων  της  έκθεσης.
Ήταν μια έκθεση πολλών καλλιτεχνών με πολλά έργα όχι μόνο ζωγραφικής αλλά και χειροτεχνίας, κάτι που προσέλκυσε πάρα πολλούς φίλους των δημιουργών αλλά και απλό κόσμο.

Σε ένα τριώροφο οίκημα στην Νέα Φιλαδέλφεια, λίγα μέτρα  από τον #ναό# του ποδοσφαίρου, όλοι οι καλλιτέχνες έδειχναν ενθουσιασμένοι από το ενδιαφέρον του κόσμου. 
Η δική μας Δέσποινα, δεν σταμάτησε να εξηγεί στους επισκέπτες το πως είναι κατασκευασμένα κυρίως  τα ξυλόγλυπτα.
Φυσικά  σε περίοπτη θέση διακρίνονταν το welcome to Astakos που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα.

Μετά δε και την δεύτερη πρόσκληση (είναι να μην γίνει η αρχή) η τρίτη και φαρμακερή όπως λέει η λαϊκή στοιμομυθία είναι το Μουσείο του Λούβρου (με ενδιάμεσο σταθμό το δικό μας Μουσείο Ακρόπολης)
Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
Πάντως όσοι δεν είχατε την ευκαιρία και την χαρά να τα απολαύσετε, σας περιμένει η έκθεση στον Αστακό τον Αύγουστο

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  
Δείτε πολλές φωτογραφίες από το φακό του Χρήστου Μπόνη: Σχόλια


  1. Θερμά συγχαρητήρια Δέσποινα .!!!
    Πολύ όμορφοι πίνακες .!!!
    Παναγιώτης Στάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου