Μύτικας Ξηρομέρου: Κύριοι της δημοτικής αρχής ξυπνήστε από τον λήθαργο


Παράπονα έχουν εκφράσει κάτοικοι του Μύτικα Ξηρομέρου σχετικά με το παρκάρισμα οχημάτων κατά την διαδρομή που ακολουθεί το λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας. Συγκεκριμένα το Λεωφορείο εισέρχεται στον Μύτικα Φτάνει στην εκκλησία και από εκεί στρίβει αριστερά για να φτάσει στην πλατεία ώστε να βγει από την δεύτερη έξοδο που οδηγεί στον κεντρικό δρόμο.
Αυτή όμως η διαδρομή δεν είναι πλέον εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω παράνομης στάθμευσης οχημάτων. Το λεωφορείο έρχεται έως την εκκλησία και επιστρέφει ξανά πίσω με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι επιβάτες και να έρχονται να επιβιβαστούν από την άλλη άκρη της πόλης. Το πρόβλημα αυτό έχει γίνει έντονο φέτος καθώς η δημοτική αρχή δεν έχει πάρει τα απαιτούμενα μέτρα όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια που η Πρόεδρος τοποθετούσε κορδέλες και πρόχειρες ταμπέλες που προειδοποιούσαν τους οδηγούς για την διέλευση λεωφορείου.
Όλα πλέον έχουν μπει στον αυτόματο πιλότο η δημοτική αρχή έχει πατήσει το κουμπί και αναμένει τα αποτελέσματα.
Καθημερινά δεχόμαστε βομβαρδισμό από παράπονα πολιτών σχετικά με την καθημερινότητα του Δήμου Ξηρομέρου που πλέον έχει γίνει ένα μαρτύριο.
Είμαστε αναγκασμένοι να τα προβάλουμε μπας και τους Ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που έχουν πέσει. Καλούμε την δημοτική αρχή όπως τοποθετήσει τις ανάλογες σημάνσεις και αν αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει άμεσα, ας ακολουθήσει τουλάχιστον την παλιά μέθοδο της προέδρου με τις προσωρινές ταμπέλες.

Σχόλια


  1. Σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους .
    Αυτοί έχουν καβαλήσει το καλάμι και δεν λογαριάζουν τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ δεν μπορούν να κόψουν τα χορτάρια αυτό θα φτιάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωστοσο δεν μαθαινουμε ποιοι κανουν αυτα τα "παραπονα" και τον "βομβαρδισμο". Ωραια η προπαγανδα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ; ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΡΩΤΑΩ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ;;;

      Διαγραφή
  5. τι περιμένεις από δρόγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτη η κατασταση ειναι πολλα χρονια τωρα κ οχι φετος αλλα φετος ενοχλει ,μαλλον δεν εχετε ερθει ποτε στον Μυτικα καλοκαιρι τοσα χρονια που δεν περνα ουτε μηχανακι.... τι να πω... παντως το site σας εναν καλο λογο δεν εχει γραψει ποτε (εδω κ ενα χρονο) και σε αυτη την ζωη μονο η κακια μενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη αναγνώστρια να τα πάρουμε ένα ένα οσον αφορά το θέμα του παρκαρίσματος στον Μύτικα πάντα υπήρχε και υπάρχει και τώρα με την μόνη διαφορά ότι η πρόεδρος της κοινότητας φρόντιζε με δικές της παρεμβάσεις ο δρόμος να παραμένει ανοιχτός και το λεωφορείο να διέρχεται εντός της πόλης οι παρεμβάσεις που έκανε ήταν οι τοποθέτηση κίτρινων ταινιών, κώνους και προσερινές ταμπέλες που ενημέρωνε οτι διέρχεται λεωφορείο και μην παρκάρουν οι πολίτες τα οχήματα τους.
      Οσο αφορά για το καλό λόγο να γράψουμε πρέπει να πειστούμε και να δούμε οτι έγινε το κάτι παραπάνω απο την προηγούμενη δημοτική αρχή εδώ είμαστε και θα το προβάλουμε.
      παρόλα αυτά περιμένουμε και απο εσας να μας στείλετε τι καλό εχει κάνει η δημοτική αρχή να το προβάλουμε ....

      Διαγραφή
  7. ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μύτικα ανέβασε βίντεο σήμερα τραβηγμένο το ετος 2016 να του θυμίσουμε ότι Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα κοιμητηρίων ήταν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης που στήριξε και εξακολουθεί να στηρίζει και πριν λίγους μήνες αρμόδιος Αντιδήμαρχος ξανά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου