Κατσούλας και Αποστολάκης στο Αγρίνιο για το ΦΟΔΣΑ

Κατσούλας και Αποστολάκης  στο Αγρίνιο για το ΦΟΔΣΑ
Σε καφέ του Αγρινίου συνέλαβε ο φακός της «Σ» χθες το δήμαρχο Αμφιλοχίας Γιώργο Κατσούλα και το δήμαρχο Ακτίου – Βόνιτσας  Γιώργο Αποστολάκη. Οι δύο αυτοδιοικητικοί άνδρες θα είχαν σίγουρα να πουν πολλά για τα τρέχοντα θέματα των όμορων περιοχών τους. Εξάλλου σε αρκετές περιπτώσεις τα προβλήματα είναι παρόμοια αν όχι εντελώς κοινά, όπως επίσης και οι αναπτυξιακές προκλήσεις για όλη τη νότια πλευρά του Αμβρακικού Κόλπου.
Το περιεχόμενο της συζήτησής τους δεν το μάθαμε. Μάθαμε όμως το λόγο για τον οποίο βρέθηκαν στο Αγρίνιο. Χθες λοιπόν υπήρξε συνάντηση στο δημαρχείο Αγρινίου όλων των δημάρχων της Αιτωλοακαρνανίας για τις διαδικασίες εκκίνησης του ενιαίου Φορέα Διαχείρισης των απορριμμάτων. Και το στιγμιότυπο αυτό, λίγο πριν από τη συνάντηση αυτή.
Πάντως οι δύο αυτοδιοικητικοί είναι βέβαιο ότι θα προτιμούσαν ένα καλοκαιριάτικο μεσημέρι να παραμείνουν στην στην Αμφιλοχία και την Βόνιτσα αντίστοιχα και να αποφύγουν τη ζεστή ατμόσφαιρα του Αγρινίου τα μεσημέρια του καλοκαιριού. Έλα όμως σε μια τέτοια περίπτωση, ενός αιτωλοακαρνάνικου ραντεβού, το Αγρίνιο λόγω της θέσης του μειώνει για όλους τις αποστάσεις…Ε
Εφημερίδα Συνείδηση

Σχόλια