Κάνενα συνεργείο δεν έχει μεταβεί για επιδιόρθωση της βλάβης δείτε βίντεο !!!!




Η ανακοίνωση του Δήμου ότι συνεργείο έχει σπεύσει και εργάζεται για την αποκατάσταση της βλάβης εμφανίζεται ως απολύτως ανακριβής. .και μας εκπλήσσει δυσάρεστα..Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς δημοτών που επέστρεφαν από τις καλλιέργειες τους στο κτήμα του Λεσινίου , τις φώτο και τα βίντεο που μας εστάλησαν έως και ώρα 23:00 .
Ακολουθεί το βίντεο που διαψεύδει τους ισχυρισμούς της δημοτικής αρχής περί συνεργείου στην τοποθεσία της βλάβης.
Καλείται ο Αντιδήμαρχος να πάρει θέση .
Το βίντεο που ακολουθεί είναι τραβηγμένο της 23:00.
ΒΕΛΟΥΤΣΑ

Σχόλια

  1. ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΨΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τραγο στην πλάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά εσείς πιστέψατε αλήθεια ότι θα πήγαινε συνεργείο του Δήμου; Ξεχάσατε ότι οι άνθρωποι λένε συνέχεια ότι οργανώνουν τις Υπηρεσίες του Δήμου; Οι Υπηρεσίες όμως έχουν ωράριο που εργάζονται. Δεν δουλεύουν τις Κυριακές, εκτός και παρθούν και άλλες αποφάσεις που θα τους υποχρεώνουν να το κάνουν. Αν η ζημιά είναι πράγματι μεγάλη, την Τρίτη να περιμένουμε νερό. Πάντως στη θάλασσα υπάρχει αρκετό νερό. Κι άντε να δούμε τι θα γίνει και με τα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό που το έχουμε ανάγκη για να επιβιώσουμε .
    Εδώ διαπράττουν δύο αδικήματα ένα είναι ότι στο στερούν και το δεύτερο ότι σε κοροϊδεύουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποτε που είχατε το Στάικο που δεν υπολόγιζε ουτε γιορτή ούτε Κυριακή ούτε αργία τον λέγατε τρελό.Ο τρελός όμως βαραγε γενικό συναγερμό.Πηγαινε με την ομπρέλα και το τσαπί ο ίδιος στη βλαβη και το συνεργείο του ήταν πάντα εκει.Αλλα μόνο κακίες είχατε να πείτε , καλά είστε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ 9:27 από το καλοκαίρι του 1989 που φέραμε το νερό από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι και το τέλος της δεύτερης θητείας μου ως Προέδρου της Κοινότητας Αστακού το 1994 αλλά και από 1/1/2.007 μέχρι και την 31/12/2010 στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού δεν έλειψε νερό από τον Αστακό ούτε μια ημέρα ,γιατί απλά φρόντιζα ,να είναι πάντα και οι δυο δεξαμενές τόσο στα Λιβαναίικα Αλώνια (Πλατυγιάλι) όσο και στον Αστακό πάντα γεμάτες .!!!
    Όταν στην κάθε δεξαμενή κατέβαινε δυο σκαλοπάτια η δεξαμενή ,τότε με το κομπιούτερ σήμαινε συναγερμός και δουλεύαμε όλο το συνεργείο οποία ώρα της νύχτας ,χωρίς κανένας από το συνεργείο να διαμαρτύρεται είτε επρόκειτο για μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου ή και για ιδιώτες τεχνίτες ή εργάτες ,γιατί απλούστατα καλοπληρωνόντουσαν όλοι τους και τους μιλούσα πάντα με ευγένεια ,σεβασμό και αγάπη και στις δύσκολες ζημιές και σε εκείνες που επιδιορθωνόντουσαν νύχτα ήμουν πάντα μαζί τους ακόμη όλη την νύχτα μέχρι και τις 6:00 το πρωί σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις , με αποτέλεσμα να ήμουν και ο αγαπημένος τους Δήμαρχος ,όπως για τις χιλιάδες ασθενών μου είμαι ο αγαπημένος τους γιατρός για 41 χρόνια .!!!
    Τώρα για τους λίγους υβριστές μου, τους κατανοώ πλήρως ,λόγω του φθόνου προς το πρόσωπο μου ένεκα της μεγάλης επιτυχίας μου τόσο ως Δημάρχου ,όσο και ως γιατρού ,ενός απλού και ευγενικού ανθρώπου και επιτυχημένου οικογενειάρχη .
    Αυτοί οι ανθρώπου που με έβριζαν και συνεχίζουν και σήμερα να με βρίζουν,είναι μια ασήμαντη μειοψηφία και είναι πολύ δυστυχισμένοι από ένα κόμπλεξ κατωτερότητας που τους διακατέχει .
    Εγώ εξακολουθώ να εισπράττω την αγάπη της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας και αυτοί απλά σέρνονται στο χώμα,οποία θέση και αν έχουν .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου