Προσκλήσεις σε λίγους κι εκλεκτούς για το Φεστιβάλ Οινιάδων – Στην «απ’ έξω» οι οικοδεσπότες Κατοχιανοί!


Με χαμηλή συμμετοχή, αλλά και με ευτράπελα ξεκινά απόψε το 34ο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών – Μόλις 200 εισιτήρια δόθηκαν έως τώρα, εκ των οποίων πολλές προσκλήσεις σε εκλεκτούς του Δήμου – Ξέχασαν τον Πρόεδρο της Κατοχής!
«Μουδιασμένη» προβλέπεται η πρεμιέρα του 34ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών απόψε Τρίτη 28 Ιουλίου και ώρα 21.15 παρά την εντυπωσιακή παράσταση «ΟΙΔΙΠΟΥΣ» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζά, βασισμένη στον Οιδίποδα Τύραννο του Σοφοκλή.

Καμία προώθηση!

Στα.. ψιλά πέρασε για μια ακόμη φορά το πρόγραμμα του 34ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών το οποίο συρρικνώνεται χρόνο με το χρόνο. Όπως υποδεικνύουν άνθρωποι του πολιτισμού, δεν έγιναν ούτε φέτος οι απαραίτητες προωθητικές ενέργειες από πλευράς Πνευματικού Κέντρου και Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου προκειμένου να προσελκύσουν θεατές από την ευρύτερη περιοχή του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Επίσης είναι δεδομένο ότι το Φεστιβάλ επηρεάζεται άμεσα και από την μίνι έξαρση του κορωνοϊού στη χώρα και τα πρόσφατα μέτρα προστασίας δημιουργώντας ένα κλίμα ανασφάλειας στον κόσμο που προσπαθεί να αποφεύγει τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς συγχρωτισμούς. 

Εισιτήρια σε λίγους κι εκλεκτούς – Ξέχασαν τους οικοδεσπότες!

Αρκετά εισιτήρια-προσκλήσεις έκαναν φτερά για τους εκλεκτούς του Δήμου. Εκτός των Δημοτικών Συμβούλων που άλλωστε τις δικαιούνται, αρκετές προσκλήσεις εξαφανίστηκαν προς τρίτους χωρίς ωστόσο να σκεφτούν να δώσουν τιμητικά στους οικοδεσπότες Κατοχιανούς και στο Τοπικό Συμβούλιο Κατοχής, ακόμη και στον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καλόκληρο που δίνει το δικό του αγώνα για να δημιουργήσει κατάλληλες υποδομές για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του θεάτρου.

Δεν σηκώνουν τηλέφωνο!

Αρκετές είναι οι καταγγελίες κατοίκων της περιοχής που τηλεφωνούν συνεχώς τη τελευταία εβδομάδα χωρίς να λάβουν καμία απάντηση από τα τηλέφωνα επικοινωνίας 26310-22134 και 26310-27268 που έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τον Δήμο.

Σχόλια