Αστακός Ξηρομέρου : Giannis Viilage Resort Η πολυτέλεια και η άνεση συνδυάζονται αρμονικά με την υψηλή αισθητική και το όμορφο περιβάλλον.







Σας παρουσιάζουμε σήμερα μια πανέμορφη οικογενειακή επιχείρηση που έχει έδρα της τον Αστακό Ξηρομέρου.
Ιδιοκτήτες είναι οι Αφοί Γιάννη Τσάρκου ο Βασίλης και ο Γιώργος Τσάρκος είναι δύο νέοι και αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες.
Η κίνηση τους να επενδύσουν στην πόλη που αγαπάνε που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν δείχνει την αγάπη τους για τον τόπο καταγωγής τους.
Σε μια μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία, χτισμένο σε βουνοπλαγιά, βρίσκεται ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Giannis Village Resort, 4* στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.
Μόλις 400 μέτρα από την παραλία της περιοχής, κυριολεκτικά μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, σας περιμένει η πιο φιλόξενη διαμονή στα πολυτελή μας δωμάτια.
Το Giannis Village Resort σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών καθώς διαθέτει πολυτελή δωμάτια σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν και να ικανοποιήσουν της ανάγκες σας, με θέα το βουνό και το Ιόνιο Πέλαγος. Στο πανέμορφο pool bar θα σερβιριστείτε τον καφέ σας, το ποτό σας, τους χυμούς και τα αναψυκτικά σας, θα γευτείτε τα πεντανόστιμα, τοστ, Σάντουιτς, σαλάτες, κρέπες, βάφλες και τα γλυκίσματα, σε πάρα πολύ καλές τιμές.
Στην πανέμορφη πισίνα που συνυπάρχει στο χώρο του pool bar μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας .
Η μαγευτική θέα είναι ένας συνδυασμός του απέραντου γαλάζιου του Ιονίου Πελάγους με το νησιώτικο σύμπλεγμα των Εχινάδων νήσων και του καταπράσινου τοπίου της περιοχής.
Το ξενοδοχείο διαθέτει, άνετο ιδιωτικό parking και πλήρες παροχές σε όλα δωμάτια.
Στοιχεία επικοινωνίας Αστακός Αιτωλοακαρνανίας +302646042024 +306974810800 +306977775000 info@giannisvillageresort.gr FB page: Giannis Village Resort




































Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια μια πάρα πολύ καλή επιχείρηση στον Δήμο Ξηρομέρου !!!!
    Παράδειγμα προς μίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο Γιώργο και το Βασίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράδειγμα προς μίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άριστη ποιότητα καθαριότητα εξυπηρέτηση πελατών σέρβις όλα τέλεια μπράβο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pool bar και πισίνα ειναι ένας μαγευτικός χώρος το σέρβις και τα προϊόντα είναι τέλεια το προσωπικό πάρα πολύ καλό ευγενικά παιδιά ο Δημήτρης και η Μαρία και πρόσχαρα να εξυπερητήσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά μια οικογενειακή επιχείρηση το νιώθεις απο την υποδοχή των ιδιοκτητών και του προσωπικού που σενεργάζοντε άψογα ως προς την εξυπηρέτηση των πρλατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ ΒΑΦΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΛΕΙΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΙΧΕΙΡΗΣΗΕΙς ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μια έξυπνη και δυναμική γυναίκα» και ο νοών νοείτω... Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πραγματικά ποιότητα φέτος ειδικά έγινε θεσμός καθημερινά για καφέ στην πισίνα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΤΟΥΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ .
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το καμάρι του Ξηρομέρου Συγχαρητήρια είναι ενα πανέμορφο συγκρότημα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πραγματικά ωραίο μέρος ΑΛΛΑ δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξουν τακτική ΕΑΝ θέλουνε να έχουν πελατεία μόνιμα . Δεν μπορώ εγώ να δώσω 1000 ευρώ για να περάσω δέκα μέρες ήρεμα και ωραίες διακοπές και να Μοιράζομαι την πισίνα με ένα τσούρμο που έρχονται να πιουν ένα καφε και να χρησιμοποιούν την πισίνα με εκατό παιδάκια ταυτόχρονα από όλα τα χωριά . Καταστάσεις τραγικές ...απλά δεν θα τα ξαναδωσω και δεν θα το συστήσω και σε κανεναν .
    Θα μπορούσαν να είχαν δυο πισίνες μια για το κοινό και μια για τους πελάτες . Μέχρι τότε απλά η πισίνα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο από τους πελάτες που μένουν εκεί. Βασίλη έτσι είναι άλλαξε τακτική αν θες να πανε ΟΛΑ καλά. Εύχομαι καλή συνέχεια γιατί είσαι καλό παιδί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου