Τζάλας Κωνσταντίνος: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ για την αύξηση στους λογαριασμούς ύδρευσης.


Ως δημότης και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Μύτικα του Δήμου Ξηρομέρου, εκφράζω την απόλυτη και ριζική ΔΙΑΦΩΝΙΑ μου για την αύξηση του ΠΑΓΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ στους λογαριασμούς ύδρευσης που επέβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο ανεβάζοντας το εν λόγω τέλος κατά 60%!
  Σήμερα που εκτός από την επιδημική κρίση, πλήττει τον κόσμο και η οικονομική κρίση, βρίσκομαι εντελώς αντίθετος με την ανομολόγητη και δυσβάσταχτη αυτή απόφαση! Δεν τολμάμε να κυκλοφορήσουμε έξω και ο κόσμος μας εκφράζει την απορία του και μας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ για την αύξηση αυτή στους λογαριασμούς ύδρευσης.
 Μη μένοντας αδιάφορος στις δίκαιες κραυγές διαμαρτυρίας των συμπολιτών μου και έχοντας την επίγνωση των ευθυνών και υποχρεώσεών μου απέναντί τους ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Μύτικα ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑ προφορικά στον Πρόεδρο κ. Δ. Φάρρο να εκφράσουμε εγγράφως στο Δήμο τη διαφωνία μας στην παραπάνω απόφαση του Δ.Σ.
  Απολογούμενος ενώπιον των κατοίκων, εγγράφως διατυπώνω τη θέση μου και την άποψή μου για να μη φανώ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ σε ό,τι συμβαίνει, σε μια απόφαση που μας αφορά όλους!


Μύτικας 26/7/2020
Τζάλας Κωνσταντίνος
μέλος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Μύτικα

Σχόλια

  1. θα ιδρώσει το αυτί του ξερόλα νομίζεις??? σκοτίστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Αγαπητέ φίλε Κώστα εσυ δήλωνες προεκλογικά πως δεν θα ανακατευόσουνα στις εκλογές και όχι μόνο ανακατεύθηκες αλλά έβαλες και τα δυο σου χέρια με όλες σου τις δυνάμεις για τα βγει αυτό το πράγμα που έβαλε την αύξηση του 60% ,όπως λες .
      Προς τι η διαμαρτυρία ;
      Αν θέλεις να γίνεις πιστευτός ότι είσαι ειλικρινής ,ένας τρόπος υπάρχει μόνο .
      Η παραίτηση σου από μέλους του τοπικού συμβουλίου .
      Αν δεν την πράξεις αυριο κιόλας ξέρεις τι θα είσαι ;

      Διαγραφή

  2. Τζάλα σε μάθαμε καλά τόσα χρόνια .
    Κρίμα το μπόι σου δυο μέτρα άντρας .
    Κόψε το παραμύθι .ή τα βροντάς σαν άντρας ή κάθεστε εκεί που είσαι σαν κοτούλα και προσκυνάς τον Τριανταφυλλάκη ,ο οποίος σας φέρεται σαν να είναι ο Αλί Πασάς και εσείς τα γιουσουφάκια του .
    Τι από τα δυο είσαι ο Τζάλας ή το γιουσουφάκι του Τριανταφυλλάκη ;
    Ιδού η Ρόδος ιδού και το πάθημα και άφησε τα κροκοδείλια δάκρυα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου