Οδηγός Δημάρχου Έταζε Δουλειές Στο Δημόσιο Με Το Αζημίωτο

 

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 37χρονος δημοτικός υπάλληλος, κατηγορούμενος για απάτη.

Η απάτη έγινε γνωστή στις Αρχές, όταν μετέβηκε ένας άντρας στην Ασφάλεια και κατήγγειλε ότι το συγκεκριμένο άτομο, με το πρόσχημα της δήθεν δυνατότητας μεσολάβησής του, προκειμένου να προσληφθεί τόσο ο ίδιος όσο και συγγενικά του πρόσωπα στον Δήμο που εργαζόταν ή στο Δημόσιο, του απέσπασε χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, ο δράστης που εργαζόταν ως οδηγός σε Δήμο των Βορείων Προαστίων και στη συνέχεια ως οδηγός του ίδιου του Δημάρχου, ο οποίος βεβαίως και δεν είχε καμία γνώση για τα γεγονότα, προσέγγισε μέσω τρίτων το θύμα του, του έταξε εργασία και του ζήτησε γι’ αυτή την δήθεν μεσολάβηση, 15.000 ευρώ, σε τρεις τμηματικές δόσεις.

Όταν το ποσό που του είχε καταβάλει το θύμα της απάτης, έφτασε τα 12.500 ευρώ και η πολυπόθητη εργασία δεν ήρθε ποτέ, τότε το θύμα αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και απευθύνθηκε στην Αστυνομία, άντρες της οποίας του συνέστησαν το υπόλοιπο ποσό να το προσημειώσει και να κλείσει κανονικά ραντεβού μαζί του.

Κατόπιν όλων αυτών, κανονίστηκε συνάντηση σε καφέ-μπαρ σε περιοχή της Αττικής και μετά την παραλαβή από τον κατηγορούμενο, των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων, συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται σήμερα στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

https://www.agriniosite.gr/

Σχόλια