Αναζωογόνηση Ξηρομέρου : Αχ τρομάρα σου.!!!-Οι καρδούλες και τα Στρουμφάκια σε μάραναν .!!!


Αχ τρομάρα σου.!!! 
Οι καρδούλες και τα Στρουμφάκια σε μάραναν .!!! 
Στην Αρχαία Ελλάδα η απίστευτη βρωμιά και ο απέραντος σκουπιδότοπος, με αποκλειστική ευθύνη του κυρίου Τριανταφυλλάκη , που συνιστούσε προσβολή Νεκρών και τιμωρείτο με ποινή εξοστρακισμού από την Πόλη των Αθηνών ,αλλά θα έρθει σε τρία χρόνια και η σειρά σου για τον εξοστρακισμό σου , για να γλιτώσει ο τόπος από την βρωμιά απ άκρου εις άκρον του Δήμου και ΟΧΙ μόνον .!!!! ..
Το θέμα πλέον ξεφεύγει της απλής Ανικανότητας και Αδιαφορίας και άπτεται της Ψυχιατρικής σφαίρας για μια ιδιότυπη Ψυχιατρική Διαστροφή , με την οποία ίσως πρέπει να ασχοληθεί η Πανευρωπαϊκή Ψυχιατρική Εταιρία για την ικανοποίηση με τις εικόνες βρωμιάς.!!!!. 
Ποτέ δεν υπήρχαν με καμία Δημοτική Αρχή τέτοιες εικόνες εγκατάλειψης του Νεκροταφείου Αστακού τον μήνα Αύγουστο , που έρχονται και το επισκέπτονται πολλοί κάτοικοι που μένουν μόνιμα στην Αθήνα , όταν μάλιστα υπάρχει και η Πανδημία του Κωρονοϊού και ελλοχεύει σοβαρούς κινδύνους Δημόσιας Υγείας , με το Υπουργείο Εσωτερικών να έχει στείλει για τον Covid19 πάνω από 150.00 ευρώ. 
Και όσο για τον ΣΜΑ και τα σου ξου μούξου του , αυτά είναι καταδικασμένα σε αποτυχία ,αφού είχε σχεδιαστεί μόνο για τις ανάγκες του Δήμου Αστακού και όχι του Δήμου Ξηρομέρου ύστερα από φιρμάνι του αλήστου μνήμης Ραγκούση , ο οποίος μετά από ένα εξάμηνο το πήρε πίσω και τότε επί Δημαρχίας Στάικου με βάση την μελέτη ( Καούση ) προβλεπόταν επικαθήμενο 22 τόνων και όχι 10 τόνων όπως είναι αυτό το σκαστούρι το σημερινό ,με το οποίο αντί να μειώνεται το κόστος θα αυξάνεται κατακόρυφα , πράγματα τα οποία θα θέσουμε στο Δ.Σ κατά την κατάρτιση του νέου Προϋπολογισμού ,μαζί με το Λεύκωμα Τριανταφυλλάκη της βρωμιάς ,των σκουπιδιών και των απαράδεκτων εικόνων ντροπής , οι οποίες δεν υπάρχουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ Δήμο της Ελλάδας .!!! 
Αστακός 3/8/2020 
Εκ του Γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .


























Σχόλια


  1. Ο απόλυτους ευτελισμός ενός δημάρχου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τι ξεφλιλισμάρες είναι αυτές ;
    Μα καλά τόσο ανίκανος είναι αυτός ο Τριανταφυλλάκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Γράφει ιστορία το νέο του Τριανταφυλλάκη .
    Μπόχα και μόνο μπόχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Η απόλυτη γύμνια Τριανταφυλλάκη σε όλο της το μεγαλείο .παντού βρομιά και δυσοσμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Το πολλά υποσχόμενο οικοδόμημα Τριανταφυλλάκη κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος πριν κλείσει χρόνο σκορπίζοντας παντού ρημάδια και βρομιά .
    Πραγματικά μοιραίος και άβουλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Το πολλά υποσχόμενο οικοδόμημα Τριανταφυλλάκη κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος πριν κλείσει ένα χρόνο ,αφήνοντας πίσω του ρημάδια και βρομιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Εκείνη η παρέα του Ιονίου με τις πολλές συνάξεις που μας το φόρτωσε το μπουμπούκι στην πλάτη ,τώρα έχασε την λαλιά της ;
    Ίχνος από ενοχές και ντροπή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου