Συντήρηση τριών επαρχιακών οδών της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας


Συντήρηση 48ης, 32ης και 31ης, επαρχιακών οδών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, με προϋπολογισμό 4.000.000 ευρώ
Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Συντήρηση της 48ης Επαρχιακής Οδού: Αστακός – Μύτικας, της 32ης Επαρχιακής Οδού: Βόνιτσα – Πάλαιρος – Μύτικας και της 31ης Επαρχιακής Οδού: Αστακός – Βασιλόπουλο – Βέλλα», συνολικού προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο ανάδοχος του έργου.
Το έργο αφορά τη συντήρηση και βελτίωση των αναφερόμενων τριών Επαρχιακών Οδών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (48η, 32η και 31η)  και μεταξύ άλλων προβλέπεται, ο καθαρισμός τάφρων και επένδυση με σκυρόδεμα σε μήκος όπου απαιτείται, η κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα σε μήκος 20 χλμ περίπου, η οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, κ.ά. Επίσης και στους τρεις οδικούς άξονες θα γίνουν ομοειδείς εργασίες και μικρές τεχνικές παρεμβάσεις, όπου κριθεί απαραίτητο.
«Προχωρούμε σταθερά στην υλοποίηση του προγράμματος συντήρησης των επαρχιακών οδών του τόπου μας, με στόχο πολύ γρήγορα να έχουμε ένα οδικό δίκτυο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, αλλά και των διερχομένων» επεσήμανε ο κ. Φαρμάκης, μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου.

Σχόλια


  1. Μπράβο στον Περιφερειάρχη Νεκταριο Φαρμάκη .ειναι άξιος άνθρωπος και με σκληρή δουλειά θα είναι Περιφερειάρχης για όσα χρόνια θέλει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου