Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

 


Κατόπιν ενημέρωσής μου για άρθρο που κάνει αναφορά στο πρόσωπό μου και φέρει τα διακριτικά της διοικούσας παράταξης του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αλλά μόνο έχει δημοσιευθεί στο mytikapress.blogspot.com και σε κανένα άλλο τοπικό Μέσο, ούτε στην ιστοσελίδα της παράταξης ή του Δήμου έχω να αναφέρω τα εξής:


1.     Έχει γνώση ο Δήμαρχος για το εν λόγω δελτίο τύπου ή μήπως η τοπική ιστοσελίδα του Μύτικα έχει αναλάβει άτυπα το γραφείο Τύπου του Δήμου; Αλήθεια αυτή η αήθης επίθεση προς το πρόσωπό μου πρεσβεύει την ανατρεπτική διάθεση της δημοτικής αρχής;


2.     Αναφέρετε «άλλοι ευθύνονται και βρίσκονται στην παράταξη του κ. Γεωργούλα» ενώ δε διστάζετε να κάνετε λόγο για «αυτοχριζόμενο δελφίνο και διάδοχο της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης». Κατανοώ την ανησυχία και τον φόβο σας αλλά περιοριστείτε στα της δικής σας «πολυδιάστατης» παράταξης και στις πολιτικές πιρουέτες του επικεφαλής σας .


3.     Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στη δική μας παράταξη λειτουργούμε με δημοκρατικούς όρους, έχουμε την πολυτέλεια να διαφωνούμε και δεν σκύβουμε το κεφάλι σε ότι μας φέρνουν οι «από πάνω». Σε ότι αφορά την αποχώρησή μου από την αίθουσα κατά την ψήφιση, απλά να τονίσω ότι δεν θέλησα να πάρω μέρος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία, σε μια συζήτηση χαμηλού επιπέδου άνευ στοιχείων και με ένα δήμαρχο σε ρόλο θεατή να μην παρεμβαίνει μη τυχόν χάσει τα «ψηφαλάκια».


Σταματήστε λοιπόν να κάνετε αντιπολίτευση και διοικείστε. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που ο λαός του Ξηρομέρου σας εμπιστεύθηκε. Σταματήστε να κυνηγάτε φαντάσματα, να ασχολείστε με την αντιπολίτευση και κοιτάξτε τους δικούς σας αυτοδιοικητικούς φωστήρες που ακυρώνουν στην πράξη καθημερινά την ελπίδα και την ανατροπή που τάξατε στους Ξηρομερίτες και τις Ξηρομερίτισσες. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτεί πολιτική ωριμότητα και υπευθυνότητα, δεν είναι ούτε καφενείο, ούτε ριάλιτι να κοιτάμε από την «κλειδαρότρυπα» τις ζωές και τις επιλογές των άλλων. Ας το καταλάβετε όσο είναι νωρίς, για να μην πάει στράφι μια σημαντική τετραετία για τον Δήμο Ξηρομέρου. 


Τα μεγάλα μυαλά μιλούν για ιδέες, τα μέτρια μυαλά μιλούν για γεγονότα, τα μικρά μυαλά μιλούν για ανθρώπους.
Δυνατό Ξηρόμερο πρώτα ο πολίτης
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου
Κώστας Γεωργούλας

Σχόλια