Ανακοίνωση για τις διήμερες θεατρικές δράσεις και την έκθεση εικαστικών στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.

Αστακός, 06.08.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ.: 2646 041204
Fax.: 2646 041204 
e-mail: npdddimouxiromerou@yahoo.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. 

Αρχίζουν σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα οι διήμερες θεατρικές δράσεις, καθώς και η έκθεση των εικαστικών δημιουργιών.
Για την ασφάλεια επισκεπτών και δημιουργών και εφαρμόζοντας πιστά τις τελευταίες επικυρωμένες οδηγίες του ΕΟΔΥ ενημερώνουμε ότι:

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ.
- Η προσέλευση του κοινού στο εσωτερικό του κτιρίου για την έκθεση των εικαστικών δημιουργιών θα γίνεται μόνο με την χρήση προστατευτικής μάσκας.
- Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που θα εισέρχεται στο εσωτερικό του κτιρίου κάθε φορά θα είναι τέσσερα (4) άτομα ταυτόχρονα.
- Προστατευτική μάσκα θα φορούν υποχρεωτικά και οι δημιουργοί των εικαστικών έργων, ενώ θα τηρείται η απόσταση του 1,5 μέτρου ανάμεσα σε καλλιτέχνες και επισκέπτες.
- Στην είσοδο του κτιρίου θα υπάρχουν αντισηπτικά για τα χέρια. 

ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.
- Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε συμμετέχοντα, κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του από τον χώρο της εκδήλωσης ((ΚΥΑ αρ. Δ1α/Γ.Π. οικ/44076, ΦΕΚ 2798/Β/11-7-2020).
- Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και συνεπώς έτσι θα τοποθετηθούν τα καθίσματα στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, ενώ δεν επιτρέπεται να μετακινούνται οι συμμετέχοντες που θα βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 3 μέτρων από τον χώρο δράσης.
- Στην είσοδο του αύλειου χώρου του Πνευματικού Κέντρου θα υπάρχουν αντισηπτικά για τα χέρια.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Σχόλια