Τα ΄΄θυρανοίξια΄΄ του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Φυτειών , μετά την ανακαίνιση της.


Δεν ξέρω αν μπορώ να εκφράσω με λόγια τα συναισθήματα που ένιωσα χθες στα ΄΄θυρανοίξια΄΄ της εκκλησίας του χωριού μου του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου Φυτειών , μετά την ανακαίνιση της.
Είδα τους χωριανούς μου να κοιτάνε όλοι έκπληκτοι το Ναό και να λένε όλοι ΜΠΡΑΒΟ.
Μετά από 2 χρόνια εργασίας μπήκαμε και πάλι στο Ναό χάρης του Άξιου αυτού Ιερέα μας ο οποίος πρωτοστάτης ξεκίνησε τις ενέργειες για την ανακαίνιση του Ναού και ΄΄ΝΑΙ΄΄ τα  κατάφερε , κατάφερε να μεταμορφώσει την εκκλησία σε κάτι αγνώριστο.
Μπορώ να γράψω ώρες για όλα αυτά , αλλά νομίζω οι πράξεις του Παπαγιώργη τα λένε όλα και τα λόγια περισσεύουν και αυτό το απέδειξε όταν ο Μητροπολίτης κ.κ Κοσμάς τον τίμησε αποδίδοντας το φοινίκιο και τον τίτλο του Πρωτοπρεσβύτερου.
Το μόνο που θα πω είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για όλα όσα έκανε για το χωριό μας , τον ευχαριστούμε από καρδιάς και το ΑΞΙΟΣ που άκουσε ήταν από τις φωνές των συγχωριανών ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.
Επίσης στο έργο αυτό δεν ήταν μόνος του αλλά είχε δίπλα του άξιους ανθρώπους και αυτοί ήταν οι επίτροποι μας που δεν σταμάτησαν καθόλου να αγωνίζονται για όλη αυτή την προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν για την προσφορά τους και να τους ευχηθούμε ο Άγιος Ιωάννης να είναι πάντα κοντά τους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους:

ΠΑΛΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΡΓΙΟ
ΣΠΑΗ ΙΩΑΝΝΗ
ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
ΣΤΑΜΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
ΜΑΛΙΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΙΟ
και τον αείμνηστο ΝΤΑΛΑΠΕΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ


Σχόλια