Η αλήθεια για την διάσωση της τρίχρονης: Έκανε μπάνιο με τον μπαμπά της και του γλίστρησε από τα χέρια


Το npress παρουσιάζει το χρονικό και την πραγματική ιστορία από την σημερινή διάσωση του τρίχρονου κοριτσιού

Έντονη κριτική δέχονται οι γονείς της τρίχρονης κοπελίτσας, για το σημερινό περιστατικό στο Αντίρριο.

Αρκετοί σχολιάζοντας στα social media, κατηγορούν τους γονείς για εγκατάλειψη. «Πως είναι δυνατόν να παράτησαν το παιδί τους και οι ίδιοι να έκαναν μπάνιο”, έγραψε κάποιος στα σχόλια του npress.

Όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο npress, οι γονείς σε καμία περίπτωση δεν άφησαν καθόλου από τα μάτια τους το παιδί.

Ο πατέρας του παιδιού, έπαιζε στην θάλασσα με το παιδί στο φουσκωτό. Ο αέρας άλλαξε αμέσως και τα ρεύματα παρέσυραν το μικρό αγγελούδι, μέσα από τα χέρια του μπαμπά του.

Έσπευσαν αρκετοί να πιάσουν το φουσκωτό αλλά φοβόντουσαν μην αναποδογυρίσει και πνιγεί το παιδί που ήταν μέσα.


Όλοι όσοι έκαναν μπάνιο μπήκαν στην θάλασσα και έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά κανένας δεν μπορούσε να το φτάσει. Το φουσκωτό έτρεχε γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την παραλία. Ακόμα και με ένα βαρκάκι προσπάθησαν να το πιάσουν αλλά μάταια.

Αμέσως μετά οι γονείς εδοποίησαν το λιμενικό και αμέσως πήγαν δύο φερυ μποτ γιατί το ένα δεν μπορούσε να προσεγγίσει καλά..

Ο πατέρας σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει πάθει σοκ, πήγε ψυχολόγος και τους είπε να πάνε το παιδί ξανά στην θάλασσα.

Και όντως έτσι έγινε. Το παιδί επέστρεψε στην παραλία και έπαιζε με τα κουβαδάκια του στην άκρη, ενώ όλοι είχαν σύσταση να μην πουν τι έγινε. Το παιδί έτσι αντέδρασε σωστά, δεν φοβήθηκε και συνέχισε να παίζει.

Ευτυχώς η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

 https://www.npress.gr/

Σχόλια