Μεγάλη επιτυχία η απόσπαση μιας Υπαλλήλου στον Δήμο Ξηρομέρου !!!

 

 

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ξηρομέρου έγινε αναμόρφωση προυπολογισμου με θέμα την απόσπαση υπαλλήλου στον δήμο.

Βλέπουμε σήμερα διάφορα blogs να πανηγυρίζουν για μία απόσπαση υπαλλήλου και να την παρουσιάζουν σαν μεγάλη επιτυχία της δημοτικής αρχής.

Στην άσχημη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ο δήμος Ξηρομέρου έρχεται τώρα να προστεθεί ακόμη ένας υπάλληλος με απόσπαση.

Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι σε λίγες μέρες θα κάνουν έναρξη των συμβάσεων τα προγράμματα μέσω ΟΑΕΔ και θα μπορούσε ο δήμος να καλύψει τα κενά του από τα οκτάμηνα .

Όσο αναφορά την συγκεκριμένη υπάλληλο ήταν ξανά αποσπασμένη στην υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου η απόσπαση της έληξε και επέστρεψε στην οργανική της θέση.

Από πληροφορίες που έχουμε η υπάλληλος στράφηκε ευρύτητα κατά των συμφερόντων της  υπηρεσίας που εργαζόταν.

 Η απόφαση του δημάρχου  δεν συνάδει  με τον πρότερο εργασιακός της βίος στο δήμο Ξηρομέρου.


Οφείλουμε  να υπενθυμίσουμε στον δήμαρχο ότι εκκρεμεί δικαστική οικονομική  διαφορά στην οποία η εν λόγο υπάλληλος έχει καταθέσει κατά των συμφερόντων του δήμου.

 Με την απόφαση του ο δήμαρχος ουσιαστικά την δικαιώνει κάνοντας φανερό και στον πιο καλόπιστο ότι εξαργυρώνει πολιτικά γραμμάτια.

Συνεπώς η οποιαδήποτε εξέλιξη δικαστική σε βάρος του δήμου θα βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον δήμαρχο με την σημερινή του απόφαση.













Σχόλια

  1. ορέ κατόρθωμα χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  2. Για κδαπ παλαιομανινα μούγκα και την 18.000 απευθείας μούγκα στην στρουγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάρτυρας η υπάλληλος εναντίον στα συμφέροντα του δήμου και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτή που διεκδικούσε .
    Στείλτε όλα τα στοιχεία που εχετε στο στο πειθαρχικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου