Γιατί κύριε Δήμαρχε ασελγείτε επάνω σε ένα από τα διαμάντια του Ιονίου τον Πανέμορφο Μύτικα;;;;;

 

Είτε Κυριακή  με πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και απόβραδο  μαζί με την  απλόχερη ομορφιά του τοπίου ή καταμεσήμερο δυστυχώς εξαιτίας της εγκληματικής αδιαφορίας και  ανικανότητας σας  αναδύονται απίστευτη μπόχα ,δυσοσμία και εικόνες ντροπής , της οποίες συναντά κανείς στο Μπαγκλαντές και στην Ουγκάντα ( οι λέξεις Υποσαχάρια  Αφρική δεν είναι δικιές μας  ,εσείς κύριε Τριανταφυλλάκη ξέρετε, γιατί το λέμε αυτό ) , για τις οποίες αποκλειστικά υπεύθυνος είστε εσείς και μόνο εσείς κύριε Τριανταφυλλάκη με τις ανούσιες ,ακατανόητες και ακατάληπτες εμμονές  και ιδεοληψίες σας  στα θέματα της καθαριότητας και της διαχείρισης των απορριμμάτων .!!!!

Μας αγνοήσατε όταν πριν ένα χρόνο σας τα επισημάναμε και προβλέψαμε πως τον Αύγουστο  και δυστυχώς για τον τόπο επαληθευτήκαμε πλήρως , όταν σας είχαμε πει πως  με τις επιλογές σας, ότι  η κατάσταση στον  Μύτικα  θα είναι Τριτοκοσμική , όπως αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι εκατοντάδες φωτογραφίες και τα video  και όχι μόνο αυτά τα λίγα και όχι μόνο στον Μύτικα ,αλλά σε όλη την Δημοτική Ενότητα Αλυζίας ( υπάρχει και για τα υπόλοιπα πολύ υλικό ), όπως και όλη την Δημοτική Ενότητα Αστακού .

Και να το αποτέλεσμα ντροπή και μόνο  και παντού ΝΤΡΟΠΗ.

Αυτές οι εικόνες δεν είναι απλές φωτογραφίες ,αλλά ένας Ντροπιαστικός Δημόσιος Λόγος , τον οποίο εκπέμπετε προς την Κοινωνία ,αφού είναι απότοκα ενός λόγου που με ψέμα ,συκοφαντίες και πολιτικές απάτες και περίσσια πολιτικού αμοραλισμού προς τους πολιτικούς σας αντιπάλους , που το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν τα λάφυρα της εξουσίας και τώρα δείχνεται πλήρη αδιαφορία και περιφρόνηση προς τους Πολίτες , οι οποίοι όταν θα έρθει η θα σας το ανταποδώσουν , όπως σας αξίζει  .

Μην νομίζετε πως με τα διάφορα αστέρια σας ,που με ανώνυμα σχόλια μας επιτίθενται ως κοινός υπόκοσμος , εγείροντας υποψίες πως μπορεί να είστε και κάποιοι από εσάς , οι οποίοι φθάσατε στο αίσχιστο σημείο παντελώς ανερυθρίαστα να πιάσετε στο στόμα σας ακόμη και τους νεκρούς γονείς μας .!!!!!

Ματαιοπονείτε όμως ότι  με τις  με πατερίτσες και άλλα υποκοσμιακά   και Γκεμπελίστικα θα κάμψετε το ηθικό μας και θα εξαπατήσετε τους Πολίτες για δεύτερη φορά .

Κούνια που σας κούναγε.!!!!

Είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα και την ευθύνη μας απέναντι στους Πολίτες και την Κοινωνία να κάνουμε το καθήκον μας και θα το κάνουμε ανεξάρτητα από τις  κατάπτυστες μεθοδεύσεις σας την λάσπη και την συκοφαντία προς τα πρόσωπά μας .!!!

Αστακός 25/ Αυγούστου / 2020

Εκ του γραφείου τύπου   της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ1

Θα ακολουθήσει μετά από κάποιες ημέρες μια ανάρτηση με τον τρόπο απάτης, που δήθεν καθαρίσατε τις εισόδους του Αστακού από Μεσολόγγι και Μύτικα.

Υ.Γ.

Αλήθεια ο φίλος σας ο κύριος Σούλας τόσο πολύ σας λατρεύει ,που δεν βλέπει αυτά τα χάλια και έχει αναλάβει χρέη  απλά γραφείου άτυπου τύπου , βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την αγάπη του για τον Μύτικα ή μήπως πιστεύει πως αν δεν τα δημοσιοποιούσαμε εμείς αυτά τα χάλια , πως δεν τα ξέρουν οι κάτοικοι του Μύτικα ,της Αλυζίας και οι παραθεριστές ,που επισκέπτονται τον Μύτικα .

Εμάς μικροπολιτικά θα μας συνέφερε, να μην μιλήσουμε καθόλου, για να τα βλέπουν οι πολίτες και να αγανακτούν μαζί σας,  αφήνοντας σας στον ύπνο του δικαίου.

Αλά μακριά από εμάς τέτοιες  αντιλήψεις .   































Σχόλια


  1. Ντροπή και αγανάκτηση .
    Αξίζει καλύτερη μοίρα στον Μύτικα κύριε δήμαρχε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Δεν πιστεύω στα μάτια μου .
    Δεν φαντάζομαι να υπάρχει σε άλλο δήμο της Χώρας τέτοια ντροπιαστική κατάσταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Ο κύριος Τριανταφυλλάκης είναι πλασμένος για τα μεγάλα .δεν ασχολείται με ψιλοπράγματα ,αλλά στην φωτογραφία και στους χορούς πρώτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Έτσι θα αναπτυχθεί ο τουρισμός στην περιοχή μας με τέτοια χάλια ούτε σκύλος δεν θα πατήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Σκέτη χολέρα .μπραβο κύριε Γιάννη .αυτά υποσχέθηκες σε εμάς τους Μυτικιώτες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου