ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TAEKWONDO ΚΑΙ KICK-BOXING ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

 

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των Αθλητών των τμημάτων TAEKWONDO και KICK-BOXING, η οποία άρχισε την 17η Αυγούστου και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε εξωτερικό χώρο, την ΤΡΙΤΗ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ο Σύλλογος ξεκινά κανονικά τα μαθήματα και είναι έτοιμος να υποδεχτεί παλιά και καινούργια μέλη στις αθλητικές του εγκαταστάσεις..... Οι ημέρες και οι ώρες λειτουργίας έχουν αυξηθεί και τροποποιηθεί σύμφωνα με τις καινούργιες ανάγκες. Οι ημέρες λειτουργίας είναι ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απόγευμα από 16:30 έως 22:00 και ΣΑΒΒΑΤΟ πρωί από 10:00 έως 12:00. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν τις παραπάνω ημέρες και ώρες, ή να επικοινωνήσουν και πριν την έναρξη στο τηλέφωνο 6951-648726 για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, τις ώρες και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να ενταχθεί κάποιος στις προπονήσεις. 
Για άλλη μία χρονιά είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τόσο τους ενήλικες όσο και τα νέα παιδιά και να τους διδάξουμε τα μαχητικά αθλήματα σε όλη τους τη μορφή, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν, να αποκτήσουν γνώσεις αυτοάμυνας, να πρωταγωνιστήσουν μέσω του πρωταθλητισμού και να πάρουν εφόδια τέτοια που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή. 
Με την ευκαιρία καλωσορίζουμε τα νέα μέλη που εντάχθηκαν στον Σύλλογο, και τα ευχαριστούμε για την επιλογή τους. Ευχόμαστε σε όλους καλή αθλητική χρονιά και καλή πρόοδο. 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
























Σχόλια