Λιποθυμία 16χρονης: Διαψεύδουν οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου ότι δεν επέδειξαν ενδιαφέρον

Κάνουν λόγο για "δυσφημιστικές διαδόσεις"-τι είχε υποστηρίξει η μητέρα

Μέσω δικηγόρου, οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου, έξω από το οποίο πριν τρεις μέρες σημειώθηκε το περιστατικό με την λιποθυμία 16χρονης, διαψεύδουν τα λεγόμενα της μητέρας του κοριτσιού.

Η μητέρα, μιλώντας στο agriniopress.gr, είχε τονίσει όχι μόνον την αδιαφορία και τον φόβο που επέδειξαν οι πολίτες, όταν το κορίτσι έχασε τις αισθήσεις έξω από το φαρμακείο, αλλά είχε σημειώσει πως δεν πλησίασαν ούτε οι εργαζόμενοι του φαρμακείου. Όταν ζητήθηκε πιεσόμετρο, της απάντησαν πως αυτό “είναι χαλασμένο”. Είπε ακόμη πως μετά από ώρα έδωσαν ένα σκαμπό ώστε να καθίσει το κορίτσι και αφού είχε συνέλθει.

Σε επικοινωνία (μέσω δικηγόρου να επαναληφθεί) των ιδιοκτητών του φαρμακείου με το agriniopress, επιχειρείται να διαψευστούν οι αναφορές της μητέρας της 16χρονης.

“Δυσφημιστική αναφορά για την επιχείρηση”

Αναφέρουν πως η αναφορά αυτή “είναι δυσφημιστική, τόσο για την επιχείρηση, όσο και για τα πρόσωπα που την εκπροσωπούν”.
Η πραγματικότητα είναι ότι οι ιδιοκτήτες του φαρμακείου αμέσως προσέτρεξαν σε βοήθειά της, η έφηβη δε κοπέλα, παρέμεινε στο χώρο του φαρμακείου για τουλάχιστον 45 λεπτά, μέχρι να την παραλάβει η μητέρα της με το αυτοκίνητο, της προσφέρθηκαν δε πρώτες βοήθειες και φιλοξενία“, αναφέρεται ακόμη στην σχετική απάντηση.

Ο δικηγόρος-εκπρόσωπος του φαρμακείου μάλιστα ζητά να “αποκατασταθεί η αλήθεια και να ανακληθούν τις δυσφημιστικές διαδόσεις, άλλως οι εντολείς μου θα απευθυνθούν στο Αρμόδιο όργανο, καταγγέλλοντας την πράξη σας…“.

Πάντως η μητέρα, μιλώντας σήμερα σε κεντρικά μέσα ενημέρωσης, επέμεινε στα λεγόμενα της. Για το ποια πλευρά έχει δίκιο, ίσως να βοηθούσαν και οι αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο περιστατικό.

Σχόλια