Έβρος: Γιατρός αρνητής της πανδημίας νόσησε δυο φορές και έχασε την γυναίκα του

 

Συγκλονίζει η ιστορία του 62χρονου καρδιολόγου στον Έβρο που δεν πίστευε στον κορωνοϊό, τελικά νόσησε δύο φορές και έχασε τη 55χρονη γυναίκα του, η οποία νικήθηκε από τον φονικό ιό.

Ο καρδιολόγος που έχασε τη γυναίκα του από τον φονικό ιό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης και εξήγησε πώς από αρνητής της πανδημίας βρέθηκε να νοσεί δυο φορές.

Ο 62χρονος γιατρός από την Ορεστιάδα στις 3 Σεπτεμβρίου βγήκε θετικός στο τεστ και εισήχθη στο νοσοκομείο. Πέντε ημέρες μετά, πήρε εξιτήριο και επανέλαβε δύο φορές το τεστ στις 8 Σεπτεμβρίου, στα οποία βγήκε αρνητικός. Η σύζυγός του, η οποία νόσησε επίσης από κορονοϊό, μία ημέρα μετά, στις 9 Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή.

Τελικά στις 12 Σεπτεμβρίου βρέθηκε και πάλι θετικός στον ιό και μπήκε ξανά στο νοσοκομείο. Τραγική ειρωνεία στην ιστορία του καρδιολόγου είναι ότι δεν πίστευε στον κορωνοϊό.

thecaller.gr

Σχόλια


  1. Ποσό ηλίθιος μπορεί να ήταν αυτός ο γιατρός και αν μπορεί να υπάρχουν τέτοιοι γιατροί ,για να τους εμπιστευτείς την ζωή σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου