ΔΕΥΑ Αγρινίου :Αγωγή Κατά Του Δήμου Ξηρομέρου Για Τις Οφειλές Των Τελών Ύδρευσης

 

Ο δήμος Ξηρομέρου οφείλει στη ΔΕΥΑ Αγρινίου το ποσό των 26.883,01 ευρώ το οποίο αφορά τα τέλη ύδρευσης παρελθόντων ετών. Θυμίζουμε ότι η  Κοινότητα Κουβαρά του Δήμου Ξηρομέρου, όπως έχει αναδείξει παλαιότερα το agriniosite.gr, υδροδοτούνταν από τον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του πρώην Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Αγρινίου χωρίς τα προηγούμενα χρόνια να είχε καταβάλλει το αντίστοιχο τίμημα.

Έτσι η ΔΕΥΑ Αγρινίου από το 2018 τοποθέτησε παροχόμετρο στον κεντρικό αγωγό που τροφοδοτεί την Τ.Κ. Κουβαρά και ζήτησε από τον Δήμο Ξηρομέρου, την καταβολή τιμήματος της κατανάλωσης νερού.

Τελικά οι οφειλές δεν καταβλήθηκαν στη ΔΕΥΑΑ, μέχρι σήμερα, παρότι υπήρξαν αρκετές οχλήσεις και η απάντηση του δήμου Ξηρομέρου ήταν ότι ναι μεν τα ποσά οφείλονται, αδυνατεί όμως να τα καταβάλλει και πρότεινε μάλιστα στη ΔΕΥΑΑ να διεκδικήσει τα ανείσπρακτα, ακολουθώντας την νομική οδό.

Ετσι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΕΥΑΑ αποφασίστηκε να κατατεθεί αγωγή κατά του δήμου Ξηρομέρου για τις οφειλές των τελών ύδρευσης .

https://www.agriniosite.gr/deya-agrinioy-agogi-kata-toy-dimoy-xiromeroy-gia-tis-ofeiles-ton-telon-ydreysis/

Σχόλια



  1. Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠ ΧΘΕΣ ΒΡΆΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου