Παραιτήθηκε ο Φίλιππος Σαμαλέκος, νέος Αντιδήμαρχος ο Σωτήρης Μακρής στο Δήμο ΞηρομέρουΗ αντιδημαρχία Ύδρευσης και Αποχέτευσης «καίει» στο Δήμο Ξηρομέρου, καθώς μόλις σε ένα έτος διοίκησης παραιτείται και δεύτερος Αντιδήμαρχος.

Με την απόφαση 187/2020 του Δημάρχου Ξηρομέρου: «Αποδοχή παραίτησης Αντιδημάρχου – Ορισμός νέου & Μεταβίβαση – τροποποίηση αρμοδιοτήτων», γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του Φίλιππου Σαμαλέκου και ορίζεται νέος Αντιδήμαρχος ο Σωτήρης Μακρής.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για τη δεύτερη παραίτηση της συγκεκριμένης αντιδημαρχίας, αφού στις 28.5.2020 είχε παραιτηθεί ο Λαϊνάς Κωνσταντίνος.

Οι πληροφορίες μας, λένε ότι πρόκειται για ένα «καυτό χαρτοφυλάκιο» του Δήμου Ξηρομέρου με τις παράνομες υδρεύσεις, τα προβλήματα στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και οι συσσωρευμένες οφειλές δημιουργούν ένα ασφυκτικό κλίμα για όποιον κάθεται στην καρέκλα αυτή.

Το iAitoloakarnania.gr εύχεται στο νέο Αντιδήμαρχο Σωτήρη Μακρή  καλή αρχή και ευόδωση των στόχων του!

Η συντακτική ομάδα του xiromero.gr εύχεται και αυτή με την σειρά της στον νέο Αντιδήμαρχο καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στο έργο που αναλαμβάνει ...

Σχόλια