Έχετε το θράσος και μιλάτε εσείς κύριε Δήμαρχε για Εικόνες απαξίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου.

 





Έχετε το θράσος και μιλάτε εσείς κύριε Δήμαρχε για Εικόνες απαξίωσης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου.

Πάρτε λοιπόν την δέουσα απάντηση με αυτά που ακολουθούν, πως εσείς προσωπικά και οι κολαούζοι σας απαξιώνεται όχι μόνο το Δημοτικό Συμβούλιο ,αλλά και τον ίδιο τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης , τον οποίο δεν είστε ικανός να υπηρετείτε και ψάχνετε, μάταια όμως για άλλοθι .!!!!
Κύριε Δήμαρχε η Ιλαροκωμωδία στην πλάτη της πόλης του Αστακού ένεκα υμών πεδίο δόξης λαμπρόν για διαφόρων ειδών τυχοδιώκτες, λαϊκιστές έγινε μια ασύλληπτη Ιλαροτραγωδία.!!
Μετά το Βατερλό σας με τους σωρούς σκουπιδιών και μπάζων σε ολόκληρο τον Δήμο τώρα βρεθήκαμε μάρτυρες μιας κατάστασης , η οποία μας προκάλεσε καταπληξία – κολάπσους ( εξηγείστε εσείς στους πολίτες σαν γιατρός που είστε ,τι σημαίνει ο όρος ,αφού στο ευρύ κοινό η έννοια αυτή είναι γνωστή από την Αγγλική ορολογία ) και επειδή δεν θα το κάνετε εσείς , λέμε εμείς ότι ήταν το σοκ , το οποίο εισπράξαμε , όταν μετά τις δεξαμενές στα Λιβαναίϊκα Αλώνια ,στις οποίες η μεν εξώπορτα της περίφραξης ήταν ανοιχτή ,αλλά στις δεξαμενές και το αντλιοστάσιο μετά το ξεγύμνωμα που σας κάναμε πριν μια εβδομάδα ακριβώς ήταν κλειδωμένα , σας είχαμε γράψει ότι εικάζαμε , πως και οι άλλες δεξαμενές θα ήταν ξεκλείδωτες και χωρίς λουκέτα .
Και ο του θαύματος πριν αλέκτορα φωνήσαι, τρις, αφού ήμασταν βέβαιοι, ότι είχατε γράψει την εικασία μας εις τα παλαιά σας υποδήματα , πήγαμε στο πάρα κάτω αντλιοστάσιο το απόγευμα της Τετάρτης 16/9/2020 , όπως φαίνεται και από το Πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος της 16/9/220 ( δεν πρόκειται δηλαδή για παλιές φωτογραφίες και Video ,πάθαμε το σοκ , όταν είδαμε και εκεί τα καπάκια των δεξαμενών ανοιχτά –χωρίς να υπάρχει δίπλα ούτε ίχνος από λουκέτο και την αποτρόπαια εικόνα τους αρουραίους να κάνουν πάρτι , μόνο που αυτοί είναι πιο γρήγοροι από τα γουρούνια και έτσι δεν προλάβαμε να τους φωτογραφίσουμε .!!!!
Ντροπή και μόνο ντροπή .!!!
Και περιμένατε μετά από αυτό το αίσχος, να ήμασταν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να λειτουργήσουμε ως σανίδα σωτηρίας στο ναυάγιο της παράταξής σας ή μήπως νομίζετε πως αφού δεν ζητήσατε μια συγνώμη τουλάχιστον για τις αθλιότητες σας με τις πατερίτσες , πως τώρα θα σας δώσουμε έτσι ,σαν να μην έγινε και τίποτα άφεση αμαρτιών ;;;;
Τώρα σας περιμένει ο Σταυρός του μαρτυρίου και ο Γολγοθάς σας , τον οποίο θα ανεβείτε κανονικά , χωρίς να σας περνάει από το μυαλό σας , όπως σε αυτόν τον υπόκοσμο << δήθεν >> ανώνυμων υβριστών , τι σας περιμένει στα αλήθεια .!!!!
Αυτό δεν ήταν τίποτα .
Ε όπου να ‘ ναι έρχεται και η διαπόμπευση .!!!!
Κύριε Τριανταφυλλάκη είστε η επιτομή της Ανικανότητες και της Ανευθυνότητας.!!!
Τώρα η ευθύνη δεν επιμερίζεται και σε κάποιον Αντιδήμαρχο ,αλλά είναι Ακέραια δική σας , αφού από την ώρα που λάβατε γνώση , ότι οι δεξαμενές στα Λιβαναίϊκα Αλώνια και η Κεντρική δεξαμενή πάνω από τον Αστακό ήταν ξεκλείδωτες και τα καπάκια ανοιχτά και την επισήμανση από εμάς , ότι η ίδια κατάσταση θα επικρατεί και στις άλλες δεξαμενές , εσείς αντί να δώσετε εντολή ,να παρθούν λουκέτα άμεσα για όλες τις δεξαμενές και να κλειδωθούν όλα τα καπάκια τους , όπως θα έκανε κάθε υπεύθυνος, εχέφρων και ικανός Δήμαρχος, που σέβεται τους Δημότες του , εσείς στείλατε να βάλουν λουκέτα μόνο στις δεξαμενές , που είχαμε παρουσιάσει εμείς και όχι σε όλες , ως οφείλατε εκ της θέσεως σας ως Δημάρχου , αλλά φαίνεται ,πως εσείς είστε Δήμαρχος του φαίνεστε και όχι του πράττειν.!!
Μία συνεργάτης σας μας έψεξε, διότι κατά την γνώμη της, δεν έπρεπε να υποβάλαμε μηνυτήρια αναφορά Ενώπιων του Αρμόδιου Εισαγγελέα εναντίον του Αρμόδιου Αντιδημάρχου ,αλλά να ενημερώναμε εσάς ,ότι οι δεξαμενές ήταν ανοιχτές . Αυτά αγαπητή φίλη θα έπρεπε ,να τα κάνατε εσείς οι κάποιοι άλλοι συνεργάτες του Δήμαρχου .
Ο ρόλος της Αντιπολίτευσης δεν είναι αυτός . Ο ρόλος μας είναι να κάνουμε προτάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο , τις οποίες μέχρι στιγμής δεν λαμβάνετε ποτέ υπόψη σας στα σοβαρά και να καταγγέλλουμε στους πολίτες ,αλλά και στην δικαιοσύνη αν χρειάζεται λάθη ή εγκληματικές παραλείψεις όπως αυτές ,που καταγγείλαμε ,αφού το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό και άπτετε της υγείας και της ζωής των Δημοτών .!!
Κι επιτέλους αν δεν μπορείτε δεν ή έχετε τις ικανότητες ή τις δυνατότητες να ανταποκριθείτε στην δύσκολη αποστολή μιας Υπεύθυνης Δημοτικής Αρχής τότε παραιτηθείτε.!!!!
Και ο του θαύματος δεν βγάλαμε χθες την ανακοίνωση – καταγγελία ,αλλά περιμέναμε μήπως και πάτε σήμερα και βάλετε λουκέτα στις ανοιχτές δεξαμενές στη θέση Μαργώνη ,όπως φαίνεται στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της 16/9/2020.!!
Αλλά εἰς μάτην ὑμῖν ἐστι τὸ ὀρθρίζειν, ἐγείρεσθαι μετὰ τὸ καθῆσθαι, οἱ ... και έτσι τρώγεται τον άρτον σας με πολύν κόπον και πόνον κάθιδροι στις δερμάτινες πολυθρόνες σας ,τις οποίες εγκαταλείπετε μόνο για φωτογραφίες Lifestyle και δεν πάει να καίγεται ο Δήμος ,εσείς εκεί γαντζωμένοι στις καρέκλες ,που είναι το μόνο σας ενδιαφέρει και να θωπεύεται τις ορδές του υποκόσμου των <<δήθεν>> ανώνυμων υβριστώ μας .!!
Αλλά και σήμερα όπως φαίνεται στο πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας της Πέμπτης 17/9/2020 οι δεξαμενές παραμένουν προκλητικά και ανερυθρίαστα από πλευράς σας ανοιχτές .!!!
Όχι κύριε Δήμαρχε δεν θα υποβάλουμε εναντίον σας Μηνυτήρια Αναφορά ,αφού εκτός από τις Πολίτικες Ευθύνες έχετε και τεράστιες Ποινικές Ευθύνες, παραδίδοντας σας απλά στην χλεύη και την αμετάκλητη καταδίκη των Δημοτών , αλλά αν συνεχίζεται να πορεύεστε έτσι τότε πολύ γρήγορα θα υποβάλουμε μήνυση εναντίον σας και τότε ,θα είναι πολύ δυσάρεστα τα πράγματα για εσάς Προσωπικά .!!!
Πιστεύω ότι οι ορδές των υβριστών να πήραν τις κατάλληλες απαντήσεις στις απορίες τους ,καταπίνοντας παράλληλα την γλώσσα τους , αν δεν πρόκειται για ανόητο υπόκοσμο .!!!
                      Παναγιώτης Στάικος 
                       Αναζωογόνηση Ξηρομέρου








Σχόλια

  1. Αντε παναη και την επόμενη φορά να σε δούμε με την Εστία γιατί ο Τύπος δεν είναι αρκετά δεξιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Όταν επι δέκα φορές σου βάλαμε την Αυγή με τους σορούς από τα σκουπίδια σου άρεσε ;
    Αν αυτό είναι το πρόβλημα σου ,θα σου βάζουμε τα χάλια με πρωτοσέλιδο της Αυγής .
    Για τις πομπές των φίλων σου δεν έχεις να πεις τίποτα ;
    Αν ήσουν εσύ Δήμαρχος ,έτσι θα είχες ξεκλείδωσες τις δεξαμενές ;
    Αν ναι ,τότε μπράβο σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Χάθηκε τελείως το φιλότιμο σε αυτόν τον έρημο τον δήμο Ξηρομέρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Μετά από τέτοιο σκάνδαλο σε άλλο μέρος της Ελλάδας ο Δήμαρχος θα είχε αναλάβει τις ευθύνες του .
    Φαίνεται πως για τον κύριο Τριανταφυλλάκη η έννοια της ευθιξίας είναι άγνωστη .
    Μήπως πρέπει να του πούμε και μπράβο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Μετά από αυτές τις ξεφτίλες θα ήθελα να ξέρω ,πως αντικρίζει τους πολίτες ο Δήμαρχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  6. Αρχισες Παναγιώτη τα ιδια που έκανες με τον Σαμαρά. Εσυ θα ήσουν ευχαριστημένος αν ολες σου οι προτάσεις γινονταν δεκτές. Δηλαδή νά κυβερναγες απο την θεση της ελάσσονος αντιπολίτευσης και να έλεγες ιδου ο σοφός και ικανός. Δεν ειναι ετσι Πάνο. Αποδεξου επιτελους την συντριβή σου και σταμάτα τις τρέλες. Δημαρχος ειναι ο Τριανταφυλλακης. Σκεψου μηπως ηρθε η ωρα να αποσυρθείς σώζοντας οτι μπορει να σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Ναι 9:44 ο λαός με την ψήφο του έδωσε την ευκαιρία και την δυνατότητα να είναι σήμερα Δήμαρχος όχι ο Σταικος ,αλλά ο κύριος Τριανταφυλλάκης ,μόνο που εκείνος δεν είναι Δήμαρχος ,αλλά παριστάνει τον Δήμαρχο .!!!!
    Μα καλά στραβομάρα έχεις, που δεν βλέπεις πως μετά από ένα χρόνο ,βάρεσε διάλυση το μαγαζί και βαράνε και γροθιές μεταξύ τους πέρα στην Παλαιομάνινα εκτός τα ανείπωτα βρισίδια που έφθασαν να πιάσουν μέχρι και τις οικογένειες τους στα στόματα τους .πρωτόγνωρα πράγματα του νέου και του άφθαρτου .
    Εμείς δεν θελουμε να κυβερνάμε ,αλλά βάλε το καλά στο κούφιο σου κεφάλι ,πως εμείς δεν βάζουμε τίποτα πάρα πάνω από τα θέματα Δημόσιας Υγείας με τα οποία δεν κάνουμε συγκρίσεις και συσχετισμούς !!!
    Θα συνεχίσουμε να τους σφυροκοπάμε ,όταν έχουν τέτοιες αθλιότητες στις δεξαμενές και αργότερα θα τρίβεις και τα μάτια σου με κάτι άλλες εικόνες και θα κρύβεσαι ακόμη και εσυ που για την ταμπακιέρα ούτε κουβέντα .!!
    Μούγκα .!!
    Όσες επιθέσεις και χαρακτηρισμούς και να μας κάνετε ,απλά ματαιοπονείτε αν νομίζετε ότι θα μας κάμψετε το ηθικό ή θα μας φοβήσετε .
    Απλά θα ρεζιλεύεστε και θα σας ρεζιλεύουμε γατάκι .
    Και μην ξεχνάς πως θα τα πούμε σύντομα .
    Εμείς θα κάνουμε την Αντιπολίτευση που θέλει και ζητά από εμάς η Κοινωνία και θα σας κάνουμε να χάνετε τον ύπνο σας .
    Π.Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Τι μας λες πουλάκι μας, πως Δήμαρχος είναι ο Τριανταφυλλάκης .
    Είδες εσύ να υπάρχει Δήμαρχος ;
    Ούτε να παραστήσει τον Δήμαρχο δεν είναι ικανός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με
    Κάποιο προσπαθείτε να παραστήσετε ,ότι δεν τρέχει τίποτα και φθάσατε στο σημείο με μπόλικο θράσος να ζητάτε από τον Στάικο να παραιτηθεί ,όταν ο Σταικος σας ρεζίλεψε σ όλη την κοινωνία και σας τρέλανε τελείως ,με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι λέτε .
    Πάρτε το χαμπάρι .χάσατε τα αυγά και τα πασχάλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Ο Δήμαρχος και μια ολιγομελής ομάδα δίπλα του έσπειραν ανέμους και τώρα θερίζουν θύελλες .
    Έτσι τους αξίζει ,γιατί είναι μοιραίοι ,άβουλοι και ανίκανοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Εσυ 9:44 με τις τρέλες που πουλάς μάλλον δεν θα έχεις καταλάβει αυτό που λέει ο σοφός λαός μας ,ότι εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ@@@νι χτενίζεται . άντε να χτενιστείς πουλάκι μου,που δεν βλέπεις τα χάλια σας ,τα οποία είναι πραγματική κατάντια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε ,τελικά είναι πολύ χρήσιμος ο Σταικος για το Ξηρόμερο, σ άλλους χαρίζει το γέλιο μ αυτά που γράφει, λέει και κάνει!! σ άλλους εκτόνωση με τα μπινελίκια που του ρίχνουν!!! είναι και κάτι λίγοι ευτυχώς που τους προσφέρει "αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το μέλλον" ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
    και μη τον συνεφέρεις
    Τι κρύβει μέσα το μυαλό
    ενός τρελού δεν ξέρεις

    Μπορεί να βρει στην τρέλα του
    αυτά που ’χει ποθήσει
    και που δεν αξιώθηκε
    να δει και ν’ αποκτήσει

    Βρε άσ’ τον τρελό στην τρέλα του
    άσ’ τονε στο όνειρό του
    Τον κόσμο αυτό σιχάθηκε
    κι έφτιαξε ένα δικό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου