Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από την ΔΗΜ.Τ.Ο Μεσολογγίου της ΝΔ



Σε μια δράση εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης προχωρά η ΔΗΜ.Τ.Ο. Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρόεδρό της Λάμπρο Κοντομήτσο να ανακοινώνει τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.

Η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί συμπολίτες,

 Αρχές Αυγούστου μια πρωτοφανής θεομηνία έπληξε την Εύβοια αφήνοντας πίσω της θύματα αλλά και σημαντικές ζημιές στις περιουσίες των συνανθρώπων μας. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρέθηκε ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων. Κατόπιν λοιπόν αιτήματος για παροχή βοήθειας στους πληγέντες από την θεομηνία 7 δημοτικών διαμερισμάτων του οικείου Δήμου από τον πρόεδρο της Δημ. Τ. Ο. Διρφύων – Μεσσαπίων, μένουμε πιστοί στην αρχή μας να διατηρήσουμε την φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη και αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να συλλέξουμε αγαθά με σκοπό να συνδράμουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Ως εκ τούτου καλώ να ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή με σεβασμό πάντα στα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί για την αποφυγή διάδοσης του ιού covid-19, συγκεντρώνοντας αγαθά που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες των πληγέντων αυτή την χρονική στιγμή και οι οποίες αφορούν : α) ρουχισμό – ενδύματα, β) σχολικά είδη, γ) τρόφιμα, δ) είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής, ε) εμφιαλωμένο νερό.

Η συγκέντρωση των παραπάνω αγαθών θα πρέπει να γίνεται μέχρι και την Τετάρτη 23 – 09 – 2020. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948867931.

Αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις προκειμένου να ανακουφιστούν από τις συνέπειες της φονικής θεομηνίας.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας

Κοντομήτσος Λάμπρος και τα μέλη

https://iaitoloakarnania.gr/

Σχόλια