Π. Κατσούλης : Ούτε μια ανακοίνωση από τους αγωνιζόμενους αυτοδιοικητικούς φορείς της Αιτωλοακαρνανίας για την εκτροπή του Αχελώου

 Π. Κατσούλης : Ούτε μια ανακοίνωση από τους αγωνιζόμενους αυτοδιοικητικούς φορείς της Αιτωλοακαρνανίας για την εκτροπή του Αχελώου

Πέρασαν δύο μέρες από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και δυστυχώς οι “αγωνιζόμενοι” αυτοδιοικητικοί φορείς της Αιτωλοακαρνανίας με πρωτοστατούσα την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δεν προέβησαν ούτε σε μια ανακοίνωση “για τα μάτια του κόσμου”.

Με αυτά τα λόγια ο τέως δήμαρχος Μεσολογγίου Π. Κατσούλης σχολιάζει τη… μηδενική αντίδραση των φορέων της περιοχής στα λεγόμενα του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την εκτροπή του Αχελώου. Ο Κ. Μητσοτάκης λίγο – πολύ επανέλαβε όσα είπε στην περσινή ΔΕΘ περί μερικής εκτροπής του Αχελώου.

«Μήπως τουλάχιστον γνωρίζουν και μπορούν να μας ενημερώσουν ως “Επιτροπή Αγώνα”, σε ποια “νομικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν” αναφέρεται ο πρωθυπουργός;» διερωτάται ακόμη ο Π. Κατσούλης και προσθέτει «διότι για να προβεί δημοσίως σε αυτή την τόσο συγκεκριμένη αναφορά ο κ. Μητσοτάκης, σημαίνει πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια σοβαρή θεσμική και νομική προεργασία – προετοιμασία σε κυβερνητικό επίπεδο, η οποία ενδεχομένως να βρίσκεται στο τελικό της στάδιο».

«Γνωρίζουν κάτι σχετικό με αυτή οι φορείς του Νομού και της Περιφέρειας; Έχουν ζητήσει ή πρόκειται να ζητήσουν, συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς και τον ίδιο τον πρωθυπουργό;Έχουν αναθέσει και σε ποιους νομικούς την επανεξέταση της όλης υπόθεσης από τη δική μας σκοπιά; Ευελπιστώ να μη “μας πιάσουν στον ύπνο” και μετά εξαντληθούμε σε “πύρινες ανακοινώσεις κατόπιν εορτής”» καταλήγει ο Π. Κατσούλης .

Εφημερίδα Συνείδηση

Σχόλια