ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Αντικατάσταση παλιάς κεραμοσκεπής Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου. Δαπάνη Αλέξανδρου Κυριαζή(φωτο)

 

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ

Την πρόθεσή του να κάνει μια μεγάλη δωρεά στην εκκλησία του χωριού μας Άγιο Νικόλαο  είχε κάνει γνωστό ο συγχωριανός μας Αλέξανδρος Κυριαζής στον πατέρα Νικόδημο εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης .
Δηλώνοντας ότι θα αναλάβει ο ίδιος με δικά του έξοδα εξ ολοκλήρου την αντικατάσταση της παλαιάς κεραμοσκεπής (λόγο σοβαρών προβλημάτων)  με νέα σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο Αλέξανδρος Κυριαζής (Μπαρπα-Αλέκος)Πάντα κοντά στην εκκλησία του χωριού μας  από νεαρής ηλικίας μέχρι και σήμερα . 


Μπαρπα Αλέκο νιώθουμε ευγνώμονες σε μια μια τέτοια γενναιόδωρη πράξη και σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Όλοι οι Μπαμπινιώτες και οι περιοχή γενικότερα γνωρίζουμε την προσφορά σου όχι μόνο από τη συγγραφική σου δράση αλλά και από κάθε ατομική σου ενέργεια που σε πολλές περιπτώσεις αποκτούσε κοινωνική διάσταση. Η μόνιμη εγκατάστασή σου στη Μπαμπίνη το αγαπημένο χωριό όλων μας ,αποδεικνύει περίτρανα την αγάπη σου για τον τόπο που γεννήθηκες και ανδρώθηκες. Η καθημερινότητά σου στο χωριό ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και αποκτά αξιέπαινα χαρακτηριστικά .Το μέγεθος αυτής της ανιδιοτελούς πράξης σου ξεπερνά τα όρια της δωρεάς και εντάσσεται σε αυτά της ευεργεσίας .
Εμείς οι συντοπίτες σου καθώς και ο πατέρας Νικόδημος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης σε ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά και ως νουνεχείς και ευλαβείς προσκυνητές  σου ευχόμαστε υγεία και θεού ευλογία. 


Σε ευχαριστούμε θερμά
http://mpampini.blogspot.com/2020/09/blog-post_29.html
Φωτογραφικό υλικό από τους συγχωριανούς μας

Βάσω Ζαρκαδούλα

Θόδωρο Ζαρκαδούλα 

Στάθη Ζαρκαδούλα

Χρήστο Κυριαζή

Γιώργο Μπαρπαρούση

Σχόλια