Οι οφειλές στην ΔΕΥΑ Αγρινίου είναι από την τέως διοίκηση Γαλούνη, μη αποτυπωμένες στους τότε προϋπολογισμούς.

 

xiromero ofeiles 702x336
 
Αστακός 3.9.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
 
Οι οφειλές στην ΔΕΥΑ Αγρινίου είναι από την τέως διοίκηση Γαλούνη, μη αποτυπωμένες στους τότε προϋπολογισμούς.
 
Ως νέα δημοτική αρχή, μέσα στα πολλά χρέη που παραλάβαμε, ενημερωθήκαμε ότι είχαμε και το χρέος προς τη ΔΕΥΑ Αγρινίου ύψους 19.467 €, για χρέη πριν το 2018 και χρέος 7.416 € για το 2019, τα οποία με την μέθοδο της συστηματικής απόκρυψης που εφάρμοζε η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου, δεν αποτυπωνόταν στους προϋπολογισμούς και έτσι η δαπάνη γινόταν αυτομάτως μη νόμιμη, μη κανονική. Βρήκαμε σχετική ενημερωτική αλληλογραφία στα αρχεία του Δήμου Ξηρομέρου από το 2018.
Στον δικό μας πραγματικό προϋπολογισμό του 2020, αποτυπώσαμε 7.416 € προς της ΔΕΥΑ Αγρινίου.
Οι προηγούμενες οφειλές λοιπόν, ως μη νόμιμες, μη κανονικές δαπάνες, δεν μπορούμε να τις πληρώσουμε κατευθείαν, θα πρέπει να καταστούν νόμιμες μέσω της δικαστικής οδού.
Η ΔΕΥΑ Αγρινίου σε συνεννόηση με την νέα διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου, προχώρησε σε αγωγή για να τακτοποιηθεί και αυτή η οφειλή, στην προσπάθεια που γίνεται να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του Δήμου και να αποκτήσει αξιοπιστία στην αγορά.
Αυτά για να γνωρίζουν οι πολίτες του Ξηρομέρου την μοναδική αλήθεια και πως διοικούνταν ο Δήμος Ξηρομέρου την προηγούμενη πενταετία.
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Σχόλια

 1. Φθηνές δικαιολογίες σταματήστε αυτη την καραμελα για όλα φταιει ο Γαλούνης εχετε καταλαβει οτι διοικητε ενα χρόνο τώρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αναλάβετε τις ευθύνες σας δεν είναι απάντηση αυτή που δώσατε να συρθεί ο δήμος άλλη μια φορά στα δικαστήρια υπήρχαν και άλλοι τρόποι.
  Να πηγαίνατε το θέμα δημοτικό συμβούλιο να κάνατε αναμόρφωση μπορουσατε ακόμη να πείτε στον Δήμο Αγρινίου να περιμένει να κάνετε την ολη διαδικασία .
  Επιλέξατε την ευκολη απάντηση πηγαίνετε δικαστικά .
  Ντροπή σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου