Οι ευθύνες και οι παρενέργειες του Αντιδημάρχου ύδρευσης στον Δήμο Ξηρομέρου

 


Την ώρα που επίκαιρο θέμα της κοινωνίας του Ξηρομέρου είναι οι ιχθυοκαλιέγειες- ΠΟΑΥ και η πρώην Δημοτική Αρχή βρίσκεται κυριολεκτικά με την πλάτη στο τοίχο για την αδράνεια ως πλήρη αδιαφορία που επέδειξε. Έρχεται με εκκωφαντικό τρόπο το πολύ σοβαρό θέμα των αφύλακτων αντλιοστασίων και των ανοιχτών δεξαμενών να αλλάξει πλήρως την "ατζέντα"..

Ίσως για κάποιους και να ήταν μια απέλπιδα στοχευμένη προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας που βρήκε γόνιμο έδαφος σε πρακτικές και συμπεριφορές...

Ουδείς στοιχειωδώς σώφρων μπορεί να επιρρίψει ευθύνες για την υπάρχουσα κατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον αντιδήμαρχο .

Ουδείς όμως εξίσου σώφρων μπορεί να αρνηθεί ότι οι ευθύνες για τα αφύλακτα αντλιοστάσια , τίς ανοιχτές δεξαμενές, και την ποιότητα του παρεχόμενου νερού βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο τον Αντιδήμαρχο.

Ολάκερη η κοινωνία του Ξηρομέρου πέραν των "ακούραστων χειροκροτητών" και ανωνύμων σχολιαστών ένθεν και ένθεν κατανοεί "τίς πταίει".
Θα ήταν βέβαιο τούτο από μόνο του , ένα πολύ σοβαρό αλλά διαχειρίσιμο πρόβλημα , αν δεν συνοδεύονταν από τις συνεχείς και συνήθεις πλέον γνωστές και μη διαχειρίσιμες όσο κι αν εθελοτυφλούμε παρενέργειες...
Στην επιστήμη λένε ότι, αν μια παραδοχή οδηγεί σε εσφαλμένα αποτελέσματα , είναι λάθος η παραδοχή και θα πρέπει είτε να αντικατασταθεί με μια άλλη είτε να συμπληρωθεί ..

ΒΕΛΟΥΤΣΑ

https://www.facebook.com/groups/470761213559274/?epa=SEARCH_BOX

Σχόλια