Συνελήφθη διευθυντής καρδιοχειρουργικής κλινικής νοσοκομείου της Αθήνας για «φακελάκι»

 


Η αστυνομία έκανε αιφνιδιαστική έφοδο σε γραφείο διευθυντή καρδιοχειρουργικής κλινικής νοσοκομείου της Αθήνας, ενώ μόλις του είχαν αφήσει «φακελάκι» με 2.000 ευρώ! Για πολύ σοβαρή υπόθεση κάνουν λόγο οι Αρχές.

Συνελήφθη από τους Αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ ένας 63χρονος διευθυντής καρδιοχειρουργικής κλινικής νοσοκομείου της Αθήνας για «φακελάκι».

Ύστερα από καταγγελίες, όπως αναφέρει το protothema.gr, που έφτασαν πριν από αρκετό καιρό στα γραφεία της υπηρεσίας, έγινε, τελικά, αιφνιδιαστική έφοδος στο γραφείο του γιατρού χθες (24/9), ενώ μόλις, δε, του είχαν αφήσει «φακελάκι» 2.000 ευρώ, και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες!

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά, η έρευνα, ωστόσο, είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πηγές κάνουν λόγο για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία θα ψαχτεί σε βάθος…

gazzetta.gr

Σχόλια



  1. Που ζείτε σε άλλη χώρα; Το 99% των καρδιοχειρουργών έχει ταρίφα απο 6000 εως 8000ευρώ. Δεν τα δίνεις ; πεθαίνεις. Δεν σου αφήνουν περιθώρια. Ειναι και κυνικοί. Οταν πηραν τα 7500 για τον πατερα μου φωναζει την γραμματέα του και λέει: Μπέττυ ελα πάρτα και μέτρησε τα. Λες και θα του ετρωγα κανα κατοστάρικο. Τόσο γελοίοι, άπληστοι, έμποροι , καραγκιόζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου