Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης : Θερμά συγχαρητήρια προς τον Περιβαλλοντικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσοβίτσας και όλους τους εθελοντές

 


         Ο Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοβίτσας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους έλαβαν μέρος εθελοντικά στον ευπρεπισμό της τοπικής κοινότητας. 
Οι δράσεις του συλλόγου αφορούσαν πολλά σημεία της κοινότητας, με τους εθελοντές - μέλη μας να υλοποιούν συντονισμένες παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους, την πλατεία (ελαιοχρωματισμό παγκάκια πλατάνου), και το κοινοτικό γραφείο, στέλνοντας το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς.
Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με την τοπική Κοινότητα και την δική σας σημαντική υποστήριξη και συν- αντίληψη δίνει "ραντεβού" και σε επόμενες τέτοιες δράσεις. Το χαμόγελο, η συμμετοχή, το πείσμα και η προσφορά όλων των εθελοντών είναι αυτό που μας δίνει τον παλμό και την νεανικότητα της ψυχής, ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Η ψυχή της δράσης και παρόμοιων δράσεων είναι οι εθελοντές - μέλη μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας.

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης δήλωσε:

       Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια προς τον Περιβαλλοντικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσοβίτσας και όλους τους εθελοντές που έλαβαν μέρος, στον ευπρεπισμό των κοινοχρήστων χώρων, με κίνητρο την αγάπη για τον τόπο τους και μοναδικό γνώμονα τη διάθεση για εθελοντική προσφορά. Η τοπική κοινότητα Χρυσοβίτσας θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις που επιφέρουν πολλαπλασιαστικά θετικά αποτελέσματα σε μία κοινωνία της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές που δέχτηκαν να αφιερώσουν τον χρόνο τους.  
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω προς τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Ζορμπά, το Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού  Συλλόγου Χρυσοβίτσας, και τον κ. Τσέλιο Γεώργιο για την προσφορά του στον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου της παλιάς κοινότητας.

Στέλνω το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και της αξίας της εθελοντικής προσφοράς υποστηρίζοντας τέτοιες αξιόλογες εθελοντικές πρωτοβουλίες και προσπάθειες.

Ο Πρόεδρος ΤΚ Χρυσοβίτσας
Γιάννης Χρόνης.


 
























Σχόλια