Ο Γρίφος του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου ύδρευσης ελύθει !!!





Μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ έκανε σήμερα τις μεσημεριανές ώρες ο Αντιδήμαρχος ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου Φίλιππος Σαμαλέκος

Πολλοί αναγνώστες προσπαθούσαν να καταλάβουν τι εννοεί ο αντιδήμαρχος με τα γραφόμενα του.

Πρωτοβουλία πήρε να λύσει τον δυσανάγνωστο γρίφο του Αντιδημάρχου ο διαχειριστής της  σελίδας ΒΕΛΟΥΤΣΑ στο facebook Ηλίας Κοτρότσος  .

ακολουθεί η ανάρτηση απο την Σελίδα Βελούτσα :


 ΜΥΤΙΚΑΣ...

Επειδή το νερό από τον κάμπο δεν είναι επαρκές το καλοκαίρι ο πρώην δήμαρχος Αλυζίας κ Γαλούνης χτύπησε γεώτρηση στην άνω Κανδήλα καθώς υπήρχε η βεβαιότητα ότι θα βρει νερό μιας και υπάρχει πηγή εκεί. Πράγματι βρήκε νερό και κτύπησε και δεύτερη γεώτρηση χωρίς όμως τις απαραίτητες και προβλεπόμενες κατά νόμο υπηρεσιακές συνοδευτικές διαδικασίες. Όταν λοιπόν λειτουργούν αυτές οι μη αδειοδοτούμενες γεωτρήσεις στερεύει η φυσική πηγή που πάει στα κανάλια που δείχνει η φωτογραφία και οδεύουν επιφανειακά και το νερό χάνεται.. Στην διαδρομή αυτό το νερό των καναλιών το παίρνουν με τα λάστιχα δωρεάν κτηνοτρόφοι. Όταν λοιπόν λειτουργούν οι γεωτρήσεις πηγαίνουν κάποιοι και τις κλείνουν προκείμενου να έχουν τα κανάλια νερό και να το παίρνουν δωρεάν. Ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει σχεδόν μια 20ετια το Μύτικα Απαιτείται: - πρώτα νομιμοποίηση και μετά λειτουργιά των γεωτρήσεων για να παρέχουν σύννομα και ασφαλές νερό στους οικισμούς. -Συνεννόηση με τους κτηνοτρόφους προκειμένου να έχουν το απαιτούμενο νερό για την κάλυψη των αναγκών τους. -Παράλληλα να γίνει αξιοποίηση των νερών των φυσικών πηγών του Bάρνακα ως μόνιμη λύση για την Αλυζία.

Σχόλια



  1. Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Αξιότιμο κύριο Σαμαλέκο βρε Ηλία ,τι τα θες και τα λες αυτά .
    Αυτός είναι το κράτος .
    Αυτός είναι ο Αυτοκράτωρ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Η αλήθεια κάπου στη μέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου