Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Ντροπή σας συκοφάντες λασπολόγοι της Δημοτικής Αρχής

 


 Η απάντηση  της Αναζωογόνησης  Ξηρομέρου στην φτηνή  προπαγάνδα από  την Δημοτική Αρχή λάσπης  και παραπληροφόρησης των Δημοτών.

Ντροπή σας συκοφάντες λασπολόγοι της Δημοτικής Αρχής , φτηνοί Γκεμπελίσκοι που βγάζετε και γλώσσα φτηνής προπαγάνδας από πάνω ,αντί να κρύβεστε για τα χάλια σας με τις ανοιχτές δεξαμενές ,τα αντλιοστάσια  και να φωτογραφίζεται  εμάς ως υπεύθυνους , αφού δεν είστε τίποτα λιγότερο από ανερυθρίαστοι πολιτικοί απατεώνες , μιας και το έργο αυτό είναι εκεί πριν το 1974 και δεν κάνατε τίποτα περισσότερο ,από το να βρείτε ευκαιρία  για μεγάλο φαγοπότι πάλι, αφού το έργο το δώσατε ξανά στον ίδιο εργολάβο  με την ζημιά στην ύδρευση στον Άγιο Δημήτριο  με τα 10.388,74 ευρώ , αφού το εργάκι αυτό που θέλετε, να το παρουσιάσετε ως σπουδαίοι και μεγάλο  είναι ένα πολύ μικρό έργο μήκους λιγότερο από 50 μέτρα με τις 8  6μετρους  πλαστικούς σωλήνες ελαφρού  από το Συνεργείο Σαμψών μέχρι το Νεοκλασικό του Δήμου , βάθους λιγότερο από μισό μέτρο και πλάτους 40 εκατοστών , που ο αγωγός που αντικαταστήσατε, φαίνεται  εκεί στο δεύτερο video,  που ο εργάτης κόβει με το αλυσοπρίονο , είναι ακριβώς στην γωνία του οικοδομικού τετραγώνου  και η ζημιά του αγωγού ήταν μόνο στο ένα μέτρο πριν την σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό ομβρίων από την Μαυρομπουλόυ προς το Ξενοδοχείο Αποστόλη Λαϊνά και το Λιμάνι .

Ο υπόλοιπος αγωγός ήταν ολοκάθαρος και δεν είχε αλλού ζημιά , αλλά πως θα δικαιολογούσατε το πάρτι στο φαγοπότι με τον υμέτερο εργολάβο , που αντί  να αντικαταστήσετε μόνο το ένα μέτρο,  που είχε ζημιά , προκειμένου   να παρουσιάσετε , ότι εσείς κάνετε σωστά έργα με επιστημονικό τρόπο , βάλατε μπροστά να αλλάξετε και τα 50 μέτρα  και έτσι αντί για λίγα ευρώ  για το ένα μέτρο επισκευής  του  αγωγού, να ολοκληρωθεί το φαγοπότι  με τον υμέτερο σας  με μερικές χιλιάδες ευρώ στην υγεία των κορόιδων.

Μας υποχρέωσες, μας υποχρέωσες μα δε μας είπες τελικά πόσο μας χρέωσες κύριε  Τριανταφυλλάκη  . !!!

Τόλμα και πες στους Δημότες αντί να συκοφαντείς κύριε Δήμαρχε  ,πόσο χρέωσες αυτή την ζημιά των λυμάτων;;;

Να ποιες φωτογραφίες δείχνουν την πραγματική αλήθεια και όχι τα δικά σου παραμύθια .!!

Αστακός 12/9/2020

Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Σχόλια


 1. Δήμαρχε εσύ δεν μας έλεγες ότι δεν θα κάνεις αυτά που έκανε ο Γαλούνης και ότι ο εργολάβος Τσέλιος ήταν κολλητός του Γαλούνη ;
  Τώρα τι έγινε ;
  Είναι δικός σου κολλητός και όλες οι αναθέσεις δίνονται σε αυτόν ;
  Κρίμα δεν περιμέναμε να προδώσεις την εμπιστοσύνη μας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Δήμαρχε μήπως ξέρεις αν θα είσαι Δήμαρχος μέχρι τα Χριστούγεννα;
  Μήπως ξέρεις που θα κάνεις Χριστούγεννα και με ποια ιδιότητα;
  Εγω πάντως ξέρω το μέρος που θα κάνεις Χριστούγεννα και να σου ευχηθώ καλή διαμονή .
  όπως έστρωσες θα κοιμηθείς .κρίμα που δεν θα έχεις τον Σαμαλέκο να σου κάνει ωραία παρέα και να σου λέει τα γλυκόλογα που έλεγε χθες βράδυ στην καφετέρια στην Παλαιομάνινα ,τα οποία σου τα είπαν ,αλλά εσύ παριστάνεις πως δεν τα έμαθες .ωραία πράγματα έτσι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 3. Κύριε Δήμαρχε στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού υπήρχε διπλογραφικό σύστημα , όπου τα εντάλματα των έργων όταν επέστρεφαν στον Δήμο ύστερα από τον έλεγχο του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συμβουλίου ,καταχωρούντο στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή της Οικονομικής Υπηρεσίας απαραίτητα ,για να μπορέσει το Ταμείου του Δήμου να πληρώσει τον Εργολάβο .
  Σας καλώ να ψάξετε μέσα από τον Υπολογιστή του Δήμου και εάν βρείτε, πως στην θητεία μου , έγινε αυτό το έργο αυτού του αγωγού των λυμάτων, πράγμα που δεν απαιτεί περισσότερο από 5 λεπτά της ώρας από τον Διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας, για να το ψάξει και να το βρει εάν υπάρχει τέτοιο ένταλμα.
  Εάν υπάρχει τέτοιο ένταλμα ,τότε εγώ θα σας φέρω στο γραφείο σας αυθημερόν την Παραίτηση μου .!!!!
  Το ίδιο Ισχύει και κατά την θητεία μου ως Προέδρου της Κοινότητας Αστακού , μόνο που εκεί θα χρειαστεί, να ψάξετε ένα ένα με το χέρι τα εντάλματα και δεν θα πάρει περισσότερο από μια ημέρα σε έναν υπάλληλο να το κάνει .
  Αυτές είναι καθαρές και ευγενικές Ξηρομερίτικες κουβέντες .
  Οι άλλες ότι ήταν δικό μας έργο, εάν επιμένετε, δεν είναι τίποτα άλλο από συκοφαντίες , οι οποίες συκοφαντίες δεν τιμούν εκείνον που τις πετάει .
  Αναμένω το ένταλμα .
  Μετά παρρησίας
  Παναγιώτης Στάικος
  Πρώην Δήμαρχος Αστακού

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. Ψηφιστίκατε κύριοι για να διοικήσετε καλύτερα απο τους πριν. Ήδη , έχετε απογοητεύσει και τον πιο Μουτζαχεντίν ψηφοφόρο σας , γιατί ο έρμος αυτός , δεν τον ενδιέφερε τι έργα θα κάνετε , αλλά κάποια θεσούλα π χ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ στον Δήμο ή στα Ιχθυοτροφεία ή να του στέλνετε τον μισθό στο σπίτι...Ας σοβαρευτείτε . Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει. Ήδη κρίνεστε και θα κρίνεστε στην κατιούσα οδό που οδεύετε. Φωτιά να πιάσει απ άκρο σ άκρο ο Δήμος , είστε υποχρεωμένοι να πέστε με τα μούτρα και να την σβήσετε κι όχι να λέτε φληναφήματα και όλο μπούρδες. Οι περισσότεροι Σύμβουλοι ήσασταν μια ζωή στα του Δήμου . Δεν γνωρίζατε οτι υπήρχαν π χ πεπαλαιωμένα δίκτυα ; Δεν γνψρίζατε οτι υπάρχουν χωριά το 2020 που διψάνε και σεις τους ΤΑΖΑΤΕ οτι σε ενα εξάμηνο θα λύσετε το πρόβλημα της λειψυδρίας ; Αποδεχτήκατε αναξιόπιστοι σε σχέση με αυτά που λέγατε προεκλογικά !!! Ο Αστακός , ο Μύτικας τουριστικά μέρη , φέτος , κάθε δεύτερο είχαν και έλλειψη νερού. Να μην σας αναφέρω τη Ζσφτσα , την Παναγούλα τα Βζανά που δεν έχουν σταλιά νερό να πιούν . Ανασκουμποθείτε και δουλέψτε . Έχετε υποχρέωση στον κόσμο που σας στήριξε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ποιός δήμαρχος???? μια κλίκα κυβερνάει 2-3 άτομα . Ο γνωστός αντιδήμαρχος και ο φρουτάκιας που πάει με όλα και με τσέλιο και με όλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 6. Μην νομίζουν το Τσελιο για τόσο κουτό .στο τέλος θα τους τον σκάψει τον λάκκο πολύ βαθειά .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου