Ο Αλ.Αντωνίου Νέος Διοικητής Της Τροχαίας Αγρινίου

 

Ο Αλέξης Αντωνίου είναι ο νέος διοικητής της Τροχαίας Αγρινίου και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα, όπως δήλωσε στο agriniosite.gr την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Αστυνόμος Α’ Αλέξιος Αντωνίου διετέλεσε Διοικητής του Β ‘ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων της Ιόνιας Οδού και ήταν παλαιότερα διοικητής του Α.Τ Θέρμου  όπου σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να πετύχει την μεταστέγαση του ΑΤ ,από το ακατάλληλο κτίριο σε ένα σύγχρονο. Ο κ. Αντωνίου επίσης στο παρελθόν ενίσχυσε την Α.Δ Ακαρνανίας  αφού υπηρέτησε ως μάχιμος Αξιωματικός στην Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων, στους γνωστούς «αδιάφθορους» και συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Σχεδιασμού Αντιτρομοκρατικών Ασκήσεων της Δ/νσης Ασφάλειας Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Α. Αντωνίου γεννήθηκε στο Πόρτλαντ του Ορεγκον, ο πατέρας του καταγόταν από τον Πλάτανο Ναυπακτίας και η μητέρα του από το Αγρίνιο, είναι απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας και  σπουδαστής στο Μ.Π.Σ της Νομικής Σχολής ενώ μιλά Αγγλικά και Ιταλικά.

Σχόλια