Κώστας Γεωργούλας : Αντιδήμαρχε κ. Παλιογιάννη απαντήστε επιτέλους υπεύθυνα στους πολίτες

 


Αγαπητέ κύριε Αντιδήμαρχε,

Να θυμίσω και σ' εσάς για ακόμα μια φορά ότι τα κείμενα τα δικά μου τα υπογράφω πάντα. 

Ως εκ τούτου δεν καταλαβαίνω γιατί απευθείνεστε σ εμένα προσωπικά...

Η πολιτική του blog xiromero.gr, που βρίσκεται υπό την διαχείριση μου ως γνωστόν, είναι να εκφράζει τα προβλήματα, τους προβληματισμούς, τις ανάγκες των ελεύθερων και δημοκρατικών πολιτών, τις επιτυχίες τους, τα καλά και τα άσχημα του τόπου μας προσπαθώντας να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα, να εκφραστεί η κοινή γνώμη και να αναδειχθούν τα καλά του τόπου μας.

Τώρα αν εσάς σας ενοχλεί ν ακούτε την αλήθεια από τους πολίτες και μάλιστα να στρεφεστε απέναντι μου με εμπάθεια λυπάμαι για τη θέση στην οποία βρίσκεστε.

Όσο για τις ερωτήσεις σας τις επιστρέφουμε μιας και διοικείτε 1 χρόνο και δεν δικαιολογειστε... Στο αυτοκίνητο σας όταν διαπιστώνετε φθαρμένα λάστιχα και επικίνδυνα τα αλλάζετε μετά από 1 χρόνο;

Απαντήστε επιτέλους υπεύθυνα στους πολίτες και βρείτε λύσεις στα πρόβληματα του τόπου μας γι αυτό σας εμπιστεύτηκαν, όχι για να κάνετε αντιπολίτευση στην αντιπολιτευση.


   Κώστας Γεωργούλας

Δημοτικός σύμβουλος

Δυνατό Ξηρόμερο πρώτα ο πολίτης

Σχόλια

  1. Καλησπερα κυριε γεωργουλα δεν καταλαβαινω το σημερινο κειμενο που μου κανετε επιθεση για να κερδισετε δηθεν της εντυπωσεις..ειλικρινα λυπαμαι..χτες εαν διαβαζατε αυτα που εγραψα τα εγραψα για να τα μαθει ο κοσμος για να ξερει ποια ειναι η πραγματικη αληθεια κ οχι σε εσας..απλως εγραψα το ονομα σας γιατι εσας γνωριζω στο συγκεκριμενο blog..εσεις δεν απαντησατε ομως 1).τι εκανε το δικο μας μηχανημα στο δημο ακτιου βονιτσας?2).γιατι το αφηνατε 5 χρονια μεσα στον ηλιο να σαπιζει ενα τετοιο μηχανημα εκατομμυριων?3).εαν γνωριζατε οτι υπηρχε το μηχανημα αυτο κ για ποιο λογο δεν κανατε καμια ενεργεια κ σαπιζε σε αλλο δημο.4)γιατι ειχε πινακιδες δημου ακτιου βονιτσας κ οχι δημος ξηρομερου 5).και σε τι κατασταση βρισκοταν ενα τετοιο μηχανημα εκατομμυριων κ γιατι ο κοσμος δεν γνωριζε το (αφαντο) αυτο μηχανημα..κ ενα τελευταιο γιατι τα πρεσο κοντεινερ γραφανε δημος ακτιου βονιτσας κ οχι δημος ξηρομερου..
    Παναγιώτης Παλιογιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Παλιογιάννη επιμένετε να μην απαντάτε αλλά να θέλετε να σας απαντήσω εγώ για ερωτήματα που μπορούν να σου δώσουν την απάντηση η δύο Αντιδήμαρχοι της θητείας μας και οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης σου .
    Ρωτήστε τους λοιπόν.
    Kώστας Γεωργούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου