Στη διάθεση του Δημάρχου η παραίτηση του Προέδρου της ΤΚ Βασιλόπουλου Ξηρομέρου ... από την Επιτροπή Αγώνα για της Π.Ο.Α.Υ...

 


Προς :Δήμαρχο Ξηρόμερου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη

Κοιν: Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ξηρόμερου
Κύριε Δήμαρχε
Με την υπ αριθ 1/2020 απόφαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ξηρόμερου ,με εντάξατε ως μέλος στην Επιτροπή Αγώνα εναντίον της προς θεσμοθέτηση ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας .
Ως γνωστόν ως μέλος της Επιτροπής είναι και ο διαχειριστής του ενημερωτικού μπλοκ κοινωνικής δικτύωσης mytikas press κ. Βασίλειος Σούλας που επανειλημμένα επέδειξε επιλεκτική ενημέρωση και μεροληπτική στάση εις βάρος των συμφερόντων του χωριού μου , παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και προτροπές μου.
Συγκεκριμένα, ως διαχειριστής του ενημερωτικού μπλοκ mytikas press αποσιωπά ή στρεβλώνει συνεχώς και σκόπιμα κάθε δράση αλλά και αίτημα των κατοίκων του χωριού μου και της Τοπικής Κοινότητας όπως έπραξε και με την πρόσφατη νεροποντή που πλημμύρισε το χωριό μου.
Είναι φανερό ότι ο κ. Β. Σούλας εκ του προαναφερόμενου ρόλου του ,προτάσσει ως μόνη ενημέρωση κάθε τι ,που θεωρεί , ότι υπηρετεί το παραταξιακό του συμφέρον , έτσι όπως ο ίδιος το εννοεί, και όχι το συμφέρον των δημοτών και εν γένει του Δήμου.
Για τους λόγους αυτούς ,επειδή δεν δύναμαι να συνυπάρχω στην ίδια επιτροπή με τον κ. Β. Σούλα για ένα τόσο σοβαρό θέμα που απασχολεί την κοινότητα μου αλλά και συνολικότερα το Δήμο μας παρακαλώ αν και είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος να αντικατασταθώ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΟΣ ΤΚ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΒΕΛΟΥΤΣΑ

Σχόλια


  1. Μπράβο ρε Πρόεδρε .
    Κάποιος έπρεπε να βάλει στην θέση του αυτόν τον καθόλου κύριο ,ο οποίος το έχει πάρα τραβήξει και νομίζει πως κάποιος είναι ,όταν και στο χωριό του τον Μυτικα δεν του δίνει κανένας σημασία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου