Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Συνέλθετε επιτέλους κύριοι . Κυβερνάτε πάνω από ένα χρόνο με την ίδια ανευθυνότητα

 


       Αντί η Δημοτική Αρχή να ζητήσει συγνώμη, που άφησε αδικαιολόγητα τον Αστακό χωρίς νερό, προσπαθεί με μεθόδους Στυλιανού Πατακού , να κάνει προπαγάνδα .
Συνέλθετε επιτέλους κύριοι .
Κυβερνάτε πάνω από ένα χρόνο με την ίδια ανευθυνότητα, προχειρότητα, τσαπατσουλιά και χωρίς πρόγραμμα και προτεραιότητες.
Μας δείξατε με έναν χωρίς όρια θεατρινισμό τον γερανό να κατεβάζει το μοτέρ, για να σας πούμε μπράβο ;;;
Μα νομίζετε πως απευθύνεστε σε ηλίθιους, όταν γνωρίζουν όλοι, ότι ο Αστακός έμεινε για άλλη μια φορά και αυτήν ειδικά με αποκλειστική σας ευθύνη, αφού εάν είχατε πράξει το καθήκον σας , ως οφείλατε , να έχετε και τους (3) τρείς ηλεκτροκινητήρες ( μοτέρ) έν ενεργεία, αφού σε αυτό το αντλιοστάσιο όπως και στα άλλα δύο υπάρχουν (3)τρείς ηλεκτροκινητήρες ( μοτέρ) και (3) τρείς αντλίες.!!!
Από την στιγμή που κάηκε το ένα μοτέρ τόσο απλά ,θα μπορούσατε να θέσετε σε λειτουργία το τρίτο μοτέρ και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα και καμιά διακοπή νερού, αφού θα είχατε δει με το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της στάθμης των δεξαμενών, το οποίο μας δείχνετε ως ντελάληδες θεατρίνοι, το οποίο αχρηστέψατε, αφού δεν μπορέσατε και με αυτό να εντοπίσετε έγκαιρα την βλάβη , με τα γνωστά επακόλουθα της  αδικαιολόγητης ταλαιπωρίας των πολιτών .
Αντί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με πολύ style  θεατρίνου  να μας δείχνει την όμορφη φωτογραφία με τον γερανό και το μοτέρ , μήπως μπορούσε να μας έδειχνε εκείνη την στιγμή τα  χάλια εσωτερικά του εν λόγω αντλιοστασίου ;;;
Μπράβο θέλετε να σας πούμε με τις φωτογραφίες σας τύπου Πατακού ή ντροπή σας ;;;;
Μήπως θέλετε να σας πούμε μπράβο και για το γεγονός, ότι μπροστά  στο Νεοκλασικού του  Δήμου έχει σπάσει-βουλώσει ο σωλήνας της αποχέτευσης μιας γειτονιάς και τρέχουν τα λύματα  των σπιτιών για 15 ημέρες τώρα με απίστευτη δυσοσμία σε ολόκληρη την περιοχή ,από την οποία αποφεύγουν να περάσουν οι πολίτες και μάλιστα εν μέσω πανδημίας Κορονοϊού ,παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών , των οποίων έχει εξαντληθεί κάθε ίχνος υπομονής .!!!
Ή θα πρέπει να πάμε σήμερα στο Αστυνομικό τμήμα και να καταθέσουμε μια μήνυση για παράβαση ανήκοντας , με την οποία θέτετε σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή των κατοίκων ή να πάρουν οι πολίτες τα ρόπαλα και να σας ανοίξουν τα κεφάλια  ;;;
Συνέλθετε κύριοι της Δημοτικής Αρχής  επιτέλους και κάντε τα αυτονόητα , αντί να βάζετε τους δήθεν ανώνυμους, αλλά γνωστούς σε όλους, να πετούν  βοθρολύματα  εναντίον μας, για να μας κάμψουν το ηθικό, που πράττοντας έτσι απλά ματαιοπονείτε και εκτίθεστε ακόμη περισσότερο στα μάτια της Κοινωνίας   .!!!
Αυτές οι φωτογραφίες λένε την αλήθεια, γιατί οι δικιές σας λένε παραμύθια.
 


 
 
Υ.Γ
Τι να τα κάνω τα τραγούδια σας
 ποτέ δε λένε την αλήθεια
 ο κόσμος υποφέρει και πονά
και 'σεις τα ίδια παραμύθια
https://www.youtube.com/watch?v=70LBNSlp9Ho
 
Αστακός 9/9/2020
Εκ του γραφείου τύπου της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .

Σχόλια


  1. Χάθηκε εντελώς το φιλότιμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι πλέον .θα φύγουν νύχτα αφήνοντας πίσω τους ρημαδιό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ
    Δεν δίνουν μια δεκάρα τσακιστή αν τρέχουν τα λύματα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης ,γιατί έχουν τον νου τους στην
    μάσα και την ξάπλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Δε μπα να φωνάζουν και να σκούζουν η πολίτες για την βρόμα και την δυσοσμία ,αυτούς μόνο η καρέκλα και το Lifestyle τους νοιάζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Θα ανακοινωθεί επίσημα .θα πάνε να πάρουν αυτά τα υγρά από εκεί που τρέχουν και θα κάνουν καινούργια κολόνια ο Τζόνυ ο ωραίος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Με τέτοια χάλια θα φύγουν νύχτα και δεν θα το πάρουν μυρουδιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. Ο μυτικας πάλι χωρίς νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου