Πραγματοποιήθηκε σήμερα με τηλεδιάσκεψη το διοικητικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου

 


Πραγματοποιήθηκε σήμερα με τηλεδιάσκεψη  το διοικητικό συμβούλιο του Δήμου  Ξηρομέρου με δυο θέματα ημερήσιας διάταξης.

Τα δύο θέματα αφορούσαν την κοινωφελή επιχείρηση και ήταν κατεπείγοντα.

Στο δημοτικό συμβούλιο συμμετείχαν 19 δημοτική σύμβουλοι επί συνόλου 27 και ο Δήμαρχος .

Από την δημοτική αρχή απουσίαζαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι η κ. Χριστίνα Ταπραντζή, ο κ. Φίλλιππας Σαμαλέκος και ο κ. Παναγιώτης Γκόλιας.

Από την Παράταξη δυνατό Ξηρόμερο απουσίαζαν ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο κ. Παναγιώτης Γαζέτας, ο κ. Θωμάς Ρετούλης και ο κ.Θωμάς Καρφής .

Από την παράταξη του κ Στάικου απουσίαζε ο κ. Στέλιος Παπαναστάσης

Από την παράταξη του κ Κομπλίτση ήταν παρόντες και ου δυο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Στο πρώτο θέμα που αφορούσε την χρηματοδότηση του Ν.Π.ΙΔ. Κοινωφελής επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου απο το ταμείο του Δήμου το θέμα πέρασε με 15 θετικούς ψήφους δυο όχι των δημοτικών συμβούλων της παράταξης δυνατό Ξηρόμερο του κ.Ηλία Κακούρη και του κ Κώστα Γεωργούλα και δύο παρών του κ.Κομπλίτση και του κ Ζαφείρη.

Αυτό το θέμα ήρθε προς συζήτηση για δεύτερη φορά μιας και η αποκεντρωμένη διοίκηση το επέστρεψε πίσω με την αιτιολογία δεν παρουσιάζει έννομο συμφέρον .

Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι το θέμα αυτό πριν συζητηθεί στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο  πήγε για συζήτηση στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου, εκεί πέρασε με πέντε θετικούς ψήφους της δημοτικής αρχής ενώ μειοψήφησαν οι εκπρόσωποι των δυο παρατάξεων κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης και κ. Στέλιος Παπαναστάσης, παρόλα αυτά είδαμε στην ψηφοφορία του δημοτικού συμβουλίου αποκλείσεις από την γραμμή των παρατάξεων .

Στο δεύτερο θέμα που αφορούσε στην ανανέωση συμβάσεων προσωπικού ΒΣΣ (βοήθεια στο Σπίτι) το θέμα υπερψηφίστηκε από όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Σχόλια

  1. Πάνο πρόσεξε καλά θα σε ρίξει στον λακο ο σφιχτερμαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ Σ ΟΛΑ ΝΑΙ..ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΓΑΣ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Μα βρε παλιομαλ&&&κα δύο θέματα ήταν .
    Το ένα ήταν η ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στο πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι και το άλλο ήταν για την επιχορήγηση της Κοινωφελούς για να πληρωθούν κάτι μικρο ποσά.
    Τι ήθελες δηλαδή να γίνω μικροπρεπής και να ψηφίσω ΌΧΙ και να με κράξουν και οι πέτρες ;
    Όσο για το αν είμαι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΓΑΣ ,όπως πολύ μαλακισ&&&να γράφεις , περίμενε λίγο καιρό και να δεις τι σημαίνει Στάικος και πόσο σκληρό αγόρι είναι , που θα κάνει κάτι αδερφές σαν και σένα να κρύβονται .
    Θα τρίβεις τα μάτια σου ρε φτηνό νούμερο.
    Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ , όπως με αποκαλείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιχορήγηση της επιχείρησης από τον δήμο με αυτά τα χρήματα δεν έχει έννομο συμφέρον όπως απάντησε και η αποκεντρωμένη Διοίκηση και τους τα γύρισε πίσω .
    4750 βάλανε για το γυμναστήριο 6700 για το λαογραφικό Μουσείο Παλαιομάνινας και 1300 οφειλές στο ΙΚΑ τα υπόλοιπα 18 που όμως ;;;
    Σε προσλήψεις προσωπικού γνωστών και φίλων .. .
    Ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  5. Τζάμπα μάγκες! Που οι ερωτήσεις και η κριτική για τις απευθείας αναθέσεις, για τους εργολάβους και τις ξεκλείδωτες δεξαμενές??? Μόνο στα blog και στην παραλία του Αστακού?? Στο Δημοτικό Συμβούλιο τίποτα! Γι αυτό είναι κυρίαρχος ο τριανταφυλλακης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Εκεί που χέζανε οι πραγματικοί μάγκες ,φύτρωσαν κάτι σκ@@τα σαν και σένα .
    Όσο για την κυριαρχία εκείνων που παρακαλάνε ,να βρουνε αντιδήμαρχο ύδρευσης ,αυτό δεν λέγεται κυριαρχία αλλά επαιτεία ,η οποία δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο μέρος της Ελλάδας και αποτελεί πραγματική ´´ πρωτοπορία ´´ άξια για βραβείο .
    Άντε νάνι τώρα και μην ξεχάσεις να βυζάξεις το δαχτυλάκι σου και βλέπεις πραγματικούς εφιάλτες με πραγματικούς μάγκες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου