Δήμος Ξηρομέρου: Επαναληπτική συνεδρίαση λόγο έλλειψης απαρτίας μέσω τηλεδιάσκεψης



Αναβλήθηκε το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου λόγω έλλειψης απαρτίας... Απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης κκ Σαμαλέκος και Γκόλιας,αλλά και οι επικεφαλής όπως και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων "Δυνατό Ξηρόμερο" και "Αναζωογόνηση Ξηρομέρου".

Το διοικητικό συμβούλιο λόγο μη έλλειψης απαρτίας του Σημερινού θα γίνει επαναληπτική συνεδρίαση την Κυριακή και ώρα 20:30 μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σχόλια

  1. γατάκια λακησατε σας έχει πάρει παραμαζωμα ο Τριανταφυλλάκης ο Λευτέρης ο Σωτήρης . γατάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τριανταφυλλάκια σας πήρε παραμαζωμα ο Στάικος και αφού σας ξεβράκωσε για τα καλά με την νέα ανάρτηση του ,φαίνεται ξεκάθαρα πως χτυπήσαμε διάλυση και ψάχνεται μάταια σωσίβιο στον Στάικο .
    Σας έγινε ο εφιάλτης σας και σε λίγο και ο δεσμοφύλακας σας ,όσο και να προσπαθήσετε να λακίσετε σας έχει γραπώσεις γερά και δεν του ξεφεύγετε με τίποτα .αργό ,βασανιστικό και φρικτό τέλος σας περιμένει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Τριανταφυλλάκια σας έχει πάρει παραμάζωμα ο Σταικος και με το νέο ξεβράκωμα με την σημερινή ανάρτηση που το φυσάνε και δεν κρυώνει .
    Σας έχει γίνει ο εφιάλτης σας και σας έκανε να χτυπήσετε διάλυση στην ομάδα και τώρα ψάχνετε μάταια για σωσίβιο στον Στάικο ,αλλά εκείνος σας επιφυλάσσει ένα βασανιστικό ,φρικτό και ανελέητο τέλος όσο και μέσα στην παραζάλη σας μια τον γλύφετε και μια τον βρίζετε .
    Σας απολαμβάνει κανονικά και οι πατερίτσες σας γύρισαν και σας μπήκαν εκεί που ξέρετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου