ΣΥΡΙΖΑ: Αναβάθμιση για τον Θάνο Μωραΐτη η ανάληψη του τομέα Αθλητισμού

 


Περαιτέρω αναβάθμιση για τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και πρώην υφυπουργό, επεφύλασσε ο σημερινός “ανασχηματισμός” των τομέων ευθύνης του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίον και προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, αναλαμβάνει τον Τομέα του Αθλητισμού, έναν τομέα όπου ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολιτευτικά δεν είχε να επιδείξει κάτι ουσιαστικό τον τελευταίο χρόνο.

Τώρα πλέον ο Λευτέρης Αυγενάκης, που επίσης έχει σχέση με την περιοχή μας (σ.σ. η σύζυγος του είναι Αγρινιώτισσα), αναμένεται να δέχεται “πυκνά” τα αντιπολιτευτικά πυρά του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Θάνου Μωραΐτη. Άλλωστε ο νυν υφυπουργός της ΝΔ, έχει δώσει ήδη αρκετές “αφορμές” , ως προς την διαχείριση διαφόρων ζητημάτων, τόσο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όσο και στις αλλαγές που έχουν επέλθει στον ευαίσθητο τομέα του αθλητισμού, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Παράλληλα και οι τοπικοί αθλητικοί φορείς , έχουν σίγουρα ένα “στήριγμα’ στα αιτήματα τους, με την τοποθέτηση του κ. Μωραΐτη στην συγκεκριμένη θέση ευθύνης.

https://www.agriniopress.gr/

Σχόλια