Νέα… ήθη με fake news και νεροκουβαλητές bloggers του Δημάρχου

 


Αγαπητέ διαχειριστή του blog mytikaspress, το τερματίσατε! Έχετε αναλάβει με fake news και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα να δημιουργήστε μια πλασματική έξωθεν καλή μαρτυρία για τη δημοτική αρχή και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.

Πλέον έχετε περάσει την κόκκινη γραμμή της αντικειμενικής κριτικής σε βαθμό που κάθε άρθρο εξυπηρετεί τους σκοπούς της διοίκησης.

Ως εκ τούτου, δεν δεχόμαστε μαθήματα από εσάς.
Τα ποσά είναι πλέον στη κρίση των αναγνωστών, οι οποίοι άλλωστε είναι οι τελικοί κριτές όλων μας! Επειδή όταν ευημερούν οι αριθμοί, δυστυχούν οι άνθρωποι, δεν θα προεκτείνουμε άλλο το θέμα, αλλά ας συμφωνήσουμε ότι τα νούμερα αυτά δεν συμβαδίζουν με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νυν Δημάρχου περί διαφάνειας και υπεράσπισης του δημοσίου χρήματος. Εμείς ως ανεξάρτητο δημοσιογραφικό Μέσο που πρεσβεύει την αλήθεια, είμαστε εδώ να επικροτήσουμε τις καλές πρακτικές, να πιέσουμε για την επίλυση προβλημάτων και να ασκήσουμε κριτική σε λανθασμένες αποφάσεις και κρούσματα κακοδιαχείρισης του Δήμου Ξηρομέρου. Αυτός και μόνο είναι ο ρόλος μας.
Σας συνιστούμε να περιοριστείτε στον ίδιο ρόλο διότι έχετε εκτροχιαστεί μετατρέποντας ένα τοπικό blog του Μύτικα σε… νεροκουβαλητή στον μύλο της διοίκησης Τριανταφυλλάκη! Νέα ήθη στον Δήμο Ξηρομέρου! Υ.Γ.: Η μαθηματική απάντηση αποτυπώνεται (εκ του νόμου) στην ακόλουθη εικόνα:


Η συντακτική ομάδα του xiromero.gr

Σχόλια


  1. Μια μόνο λύση υπάρχει .
    Να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο Αντιδημάρχου ύδρευσης το άτυπο γραφείο τύπου από τον Μυτικα .τότε ο Μύτικας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα λειψυδρίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου