Ένα μπαρμπεράδικο ( OUTSIDERS Barber Shop ) στα κάτω Πετράλωνα με ιδιοκτήτες Ξηρομερίτες !!!




Ένα καινούριο κατάστημα έκανε την εμφάνιση του στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα

Το OUTSIDERS Barber Shop βρίσκεται στα Κάτω Πετράλωνα Αγίας Αικατερίνης  7 στην Πλατεία της Αγίας Αικατερίνης.

Ιδιοκτήτες τα αδέρφια Ζορμπά με καταγωγή από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου ο Αντώνης και ο Αχιλλέας παιδιά του Σωτήρη και της Τζένης , γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα Κάτω Πετράλωνα, πάντα όμως επισκεπτόταν τον τόπο καταγωγής τους την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου.

Αφού τέλειωσαν την σχολή κομμωτικής τόλμησαν να κάνουν ένα δύσκολο εγχείρημα να ανοίξουν ένα κατάστημα Barber Shop και η απόφαση τους αυτή δικαιώθηκε.

Ένα χρόνο λειτουργίας του καταστήματος και οι πελάτες αρκετοί  για να μπορέσουν να κουρευτούν πρέπει να κλείσουν ραντεβού μια εβδομάδα ποιο μπροστά .

Η υπηρεσίες που προσφέρουν τα δυο αδέρφια είναι άριστες και αυτό το μαρτυρά η πληθώρα των ραντεβού.

Ο Αντώνης και ο Αχιλλέας μας μετάφεραν το ακόλουθο μήνυμα για τους αναγνώστες μας.

Αν επιθυμείτε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο κούρεμα, που τονίζει και αναδεικνύει την προσωπικότητά σας, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το κουρείο μας.

 Από το 2019 που ξεκινήσαμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, έχουμε πετύχει να έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες που μιλούν για εμάς και τη δουλειά μας με τα καλύτερα λόγια.

Η γοητεία του μπαρμπέρικου είναι να συγκεντρώνονται στο κουρείο όχι μόνο για να κουρευτούν αλλά και για να σχολιάσουν τα πολιτικά, κοινωνικά, αθλητικά δρώμενα της εποχής.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε  στους πελάτες μας ένα καλό κούρεμα, ακούγοντας το ψαλίδι να κελαηδάει, κάνοντας ένα πολύ καλό σβηστό σβέρκο.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 210 3476775

Η συντακτική ομάδα μας εύχεται στα αδέρφια Ζορμπά καλές δουλειές !!!















Σχόλια