Δελτίο τύπου για την συνάντηση της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με μέλη της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας.

 

synantisi epitropi agona me yfypoyrgo agrotikis anaptijis 15102020
 
Αστακός 16.10.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
 
Δελτίο τύπου για την συνάντηση της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με μέλη της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στην ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας.
 
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020, συνάντηση μεταξύ της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κας Φωτεινής Αραμπατζή, με αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αγώνα για την μη δημιουργία της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας, που έχει ως επικεφαλής τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Στη συνάντηση που διήρκεσε αρκετή ώρα, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου ανέπτυξε με στοιχεία, τους συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους, τόσο η δημοτική αρχή, όσο και οι φορείς, αντιδρούν στο σχεδιασμό και στην έγκριση της εν λόγω ΠΟΑΥ.
Μετά από διαλογική συζήτηση, η Υφυπουργός υποσχέθηκε στα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, ότι θα εξετάσει τον φάκελο όταν αυτός φτάσει στην υπηρεσία της, λαμβάνοντας υπόψη και τις παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής.
Με την ευκαιρία, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, θέλει να ευχαριστήσει την Υφυπουργό και το επιτελείο της, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του για συνάντηση.

Σχόλια


  1. Δήμαρχε δεν θα γράψω το όνομα μου ,γιατί υπάρχουν κάτι κακοήθεις με τους οποίους δεν επιθυμώ να ανοίξω διάλογο .
    Θα πρέπει να γνωρίζετε ,ότι είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις στην ιστορία του Ξηρομερου που υπάρχει ομοφωνία και ταύτιση απόψεων για να μην γίνει η επέκταση -εγκατάσταση της ΠΟΑΥ ,αλλά πολύ φοβάμαι πως το αποτέλεσμα πέρα από την ευγενική αντιμετώπιση την οποία συνάντησε η επιτροπή μήπως φθάσουμε στο ήλθον είδον και απήλθαν .
    Μακάρι να διαψευστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου