Βελούτσα : Ούτε λέξη για την… Ταμπακιέρα!!

 


Ο λόγος για την πρόσφατη παρέμβαση του Προέδρου της Τ.Κ. Βασιλοπούλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. ..

Ο κ.Παναγιώτης Πετρονικολός υπό το βάρος της ευθύνης του , μην  επαναληφτούν στο χωριό του οι περσινές πλημμύρες και ζημιές , προχώρησε όπως όφειλε  σε μια σειρά αιτημάτων για διάθεση των μηχανημάτων του Δήμου αλλά και για τη διάνοιξη των αγροτικών δρόμων προκειμένου οι κάτοικοι του χωριού να μπορούν να πάνε στις δουλειές τους. 

Κρίνοντας ότι δεν υπήρχε η δέουσα αντιμετώπιση από τη Δημοτική Αρχή στην διεκπεραίωση των αιτημάτων της Τ.Κ. και των συγχωριανών του  προσέφυγε ως μέτρο πίεσης  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης   .

Θα περίμενε  ο καθείς λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος  να υπάρξει άμεση αντίδραση του αρμοδίου Αντιδημάρχου, κάτι που δυστυχώς δεν έπραξε έως και τώρα , ενημερώνοντας που οφείλεται αυτή η κωλυσιεργία και καταθέτοντας δημόσια το δικό του πρόγραμμα δράσης για την επίλυση των αιτημάτων της Τ.Κ..

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι αντί της οφειλόμενης απάντησης από το αρμόδιο αντιδήμαρχο , προσέτρεξε να απαντήσει ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ  ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς , παραβλέποντας όμως πράγματι έξυπνα και έντεχνα τα αιτήματα  της ΤΚ.

Καταθέτοντας ο Πρόεδρος της κοινωφελούς το δικό του σκεπτικό ειλικρινά μας προβλημάτισε κυρίως γιατί η δημόσια παρέμβαση του , δεν έγινε πρωτίστως  για την επίλυση των δικαίων αιτημάτων των κατοίκων του χωριού αλλά επ αφορμής της επαπειλούμενης παραίτησης του προέδρου της Τ.Κ. από την Επιτροπή Αγώνα .

Και θα είχε πράγματι ένα ψήγμα  βάσιμης αλήθειας  η παρέμβαση  του…

-Αν  απεδείκνυε  ότι είχε ή έχει , ο κ Πετρονικολος κάποιου είδους   σχέση με την εταιρεία των Ιχθυοκαλλιεργειών ,αν ήταν υπάλληλος της , εξωτερικός συνεργάτης της, Νομικός σύμβουλος, γιατρός εργασίας, τεχνικός ασφαλείας, ή λογιστής, προμηθευτής  της κλπ . Από όσα δημόσια  γνωρίζουμε  αυτός  ΟΧΙ ..

-Αν μας έπειθε ότι  την ώρα που σιωπά ο παντελώς ανύπαρκτος τέως Δήμαρχος μετά τις πολλαπλές  «αστοχίες» της θητείας του , αισθάνθηκε ο κ Πετρονικολος την ανάγκη να κινηθεί αντιπολιτευτικά στη Δημοτική Αρχή και να τον υπερασπιστεί . Ασφαλώς  και  λογικά ΟΧΙ

Ας αναζητήσουμε όλοι,  εκεί που υπάρχουν με ονοματεπώνυμο  οι ευθύνες,  για τη   προτεινόμενη ίδρυση ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας..

Σε ότι το αφορά το διαχειριστή του  μπλοκ mytikaspress ουδέποτε και προς τιμήν του , προσπάθησε να κρύψει την συμπάθεια και στήριξη του στη σημερινή δημοτική  Αρχή ,και είναι στη αποκλειστικά στη δική του ευθύνη και κρίση  η  «πολιτική»  του block mytikaspress . Συνεπώς  ο κ Πετρονικολός  άστοχα εμπλέκει  το διαχειριστή του mytikaspress καθώς  θεσμικά είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.

Αδραζοντας όμως μια άστοχη εν μέρει υπέρβαση που έγινε υπό το βάρος  της δίκαιης αγανάχτησης και οργής του κ Πετρονικολου για την κωλυσιεργία της Δημοτικής Αρχής  στην επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των χωριανών του και αντί  εκ του θερμικού σου ρόλου να παρεμβαίνεις  για την άμεση επίλυση των δίκαιων αιτημάτων , τον κατηγορείς ως υποχείριο και υποκινούμενο ουσιαστικά τον δικαιώνεις.

Εμείς , όπως και ο Πρόεδρος μας, περιμένουμε με αγωνία ενόψει του ερχόμενου χειμώνα να μας απαντήσει με υπευθυνότητα η Δημοτική Αρχή  τι μέλλει γενέσθαι και αν θα επιλυθούν και πότε με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα   τα δίκαια αιτήματα της Τ.Κ. και των  συγχωριανών μας .

Ως τότε τουλάχιστο.. ας μην διχάζουμε τον κόσμο κυνηγώντας  ανύπαρκτους δράκους από τα  παραμύθια..


Σχόλια





  1. Τι δεν καταλαβαίνεις Ηλια ?? Ο κύριος Μαντζαρης προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του δημάρχου εδω και καιρό. Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη. Απορώ με τον δήμαρχο πως τα ανέχεται ολα αυτα. Ειλικρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και απόψε όλα καλά ο δήμαρχος μαζί με τον πρόεδρο και παραίτηση δεν εμφανίστηκε κωλοτουμπας σε όλο το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου