Κώστας Γεωργούλας : Κυριε Δήμαρχε διανέμεται ακατάλληλο νερό σε τρεις Τ.Κ . σε Κανδήλα , Καραϊσκάκη και Μύτικα!!!



Διαβάζοντας την απάντηση της νυν δημοτικής αρχής,είμαι σε φάση απορίας εάν έχουν καταλάβει ότι ανέλαβαν την διαχείριση του Δήμου εδώ και ένα χρόνο...


Μη πόσιμο το νερό σε Μύτικα, Καραΐσκάκη, Κανδήλα  και μη ικανή η χρήση του για μαγείρεμα,και οι κύριοι της νέας Δημοτικής Αρχής  κατηγορούν ακόμα ένα χρόνο μετά την προηγουμένη δημοτική αρχή..


Μήπως κύριε Δήμαρχε, το πρώτο σας μέλημα έπρεπε να ήταν η χλωρίωση και ο καθαρισμός των  δεξαμενών αφού όπως λέτε εμείς δεν το κάναμε καλά? 


Υ.γ Κύριε δήμαρχε οι πολίτες των χωριών αυτών  πιστεύετε  ότι  θα πρέπει να  επιβαρυνθούν τα έξοδα του πάγιου,  για  νερό που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν?

Δυνατό Ξηρόμερο πρώτα ο πολίτης

Δημοτικός σύμβουλος 

Κώστας Γεωργούλας

Σχόλια

  1. που είσαι κύριε Λευτέρη μαζί με τον άλλο φίλο τον Χρήστο να κάνετε μηνύσεις για το νερό?? τι νόμιζες ότι είναι η διαχείρηση του δήμου συμπολιτεια να βγάζετε βαρύγδουπες ανακοινώσεις με τον κύριο Σουλα?? δεν μπορείτε κύριε Μάντζαρη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Εμείς ως παράταξη στείλαμε στην Διεύθυνση Υγείας αίτηση με συστημένη επιστολή πριν από δυο ημέρες ,χωρίς ίχνος ρεβανσισμού ,αλλά στα πλαίσια των υποχρεώσεων μας και των συνταγματικών μας επιταγών ,για να μας απαντήσει εγγράφως για τα αποτέλεσμα των δειγματοληψιών από 1/9/2019 μέχρι και προχθές και αναμένουμε .
    Παναγιώτης Στάικος
    Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νερό ήξεραν να το αυξήσουν όμως .Αλλα δεν τους νοιάζει τι θα πάθει ο κόσμος.Και είναι και γιατρός ο άλλος.Μας εδςιξαν πως καθάρισαν τα νεκροταφεία και κάτι έγινε.Για πες μας ρε Σούλα τι νερό θα ποιούν οι τουρίστες που θες στο Μύτικα.Γιατι στο mytika press έχουμε και λογοκρισία για το τι θα γράψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου