Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης»

 



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, με το νεοεκλεγμένο Δ/Σ, συνεχίζοντας τις πολιτιστικές του δραστηριότητες θέλει, μέσα από αυτή την ανακοίνωση-κάλεσμα, να πληροφορήσει τα μέλη και τους φίλους του ότι συνεχίζει με επιτυχία την ολοκλήρωση της αίθουσας-Μουσείο σε αγαστή συνεργασία με την επιτροπή διαχείρισης που δημιούργησε και λειτουργεί σύμφωνα με το πρόγραμμα και τους στόχους του Συλλόγου μας.


Η διαχείριση των εργασιών που γίνονται στο μουσείο, και μάλιστα με  προσωπική εργασία του προέδρου και των μελών, είναι σε άμεση γνώση του Δ/Σ.

Η χρηματοδότηση για τις όποιες εργασίες  γίνονται είναι από συνδρομές μελών και φίλων του Συλλόγου και για τις οποίες το Δ/Σ λογοδοτεί άμεσα με αποδείξεις στην ελεγκτική επιτροπή που εξελέγη πρόσφατα στην γενική συνέλευση του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης, Πέτρος Χρυσικός, απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη του Δ/Σ. Επίσης το ευχαριστώ και την εμπιστοσύνη εκφράζουμε και στα μέλη της επιτροπής που εργάζονται δίπλα στον πρόεδρο με αμεροληψία και πραγματικό αίσθημα προσφοράς για την επιτυχή έκβαση του πολυχώρου πολιτισμού στο χωριό μας.

Ευχαριστούμε και τους καινούργιους εθελοντές που πλαισιώνουν την επιτροπή βοηθώντας την με εργασία αλλά και προτάσεις.

Αφουγκραζόμαστε  και μελετάμε όλες τις προτάσεις που είναι για το συμφέρον της δικής μας πολιτιστικής δράσης και κληρονομιάς.

Η σκέψη και η διάθεση μας είναι σε συλλογική κατεύθυνση και γι' αυτό καλούμε τα μέλη και τους φίλους που έχουν οικονομική δυνατότητα και μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια, ας το κάνουν.


 11/10/2020



Το Δ/Σ


Σταμουλακάτου Ντίνα ( πρόεδρος) : 6945000815


Μπενέκος Φ.Δημήτρης (γενικός γραμματέας) : 6973462391


Χρυσικός Βλάσσης (ταμίας) : 6974541262

Σχόλια