Δελτίο Τύπου: Δυνατό Ξηρόμερο , Πρώτα ο Πολίτης Αναξιοπιστία δημάρχου Ξηρομέρου στα δημοτικά Τέλη !!!

          



  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δυστυχώς, η λυπητερή με τα δημοτικά τέλη έφτασε  πρόσφατα στους επιχειρηματίες του Δήμου μας προκαλώντας οργή και αγανάκτηση για την εξαπάτησή τους από τη Δημοτική Αρχή. 

Συγκεκριμένα, ο κύριος Τριανταφυλλάκης με επίσημη ανακοίνωση του στις 21/03/2020  που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεσμεύτηκε σε όλους τους επαγγελματίες, εν όψη των οικονομικών συνεπειών του COVID 19, τα παρακάτω:

·      Απαλλαγή από όλα τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.

·      Απαλλαγή από το τέλος κατάληψης κοινοχρήστων χώρων.

·      Απαλλαγή από το τέλος παρεπιδημούντων.

·      Απαλλαγή τέλους που επιβάλλεται επί των ακαθαρίστων εσόδων. 

 

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ https://www.dimosxiromerou.gr/nea-drastiriotites-dimou-ksiromerou/2658-stirixiepixeiriseon2132020

 

Για ακόμη μία φορά, αποδεικνύεται έμπρακτα η Αναξιοπιστία τόσο του Δημάρχου όσο και της Δημοτικής Αρχής. 

Ακόμη μία τρανταχτή απόδειξη ότι το προεκλογικό αφήγημα του Γιάννη Τριανταφυλλάκη περί Ανατροπής και Δύναμη Ελπίδας στο Ξηρόμερο καταρρέει.

 

Είναι αδιανόητο σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τα καταστήματα και τους επαγγελματίες της περιοχής μας, ο Δήμαρχος να τους εμπαίζει  και να ψεύδεται για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.

 

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον ως Δήμος να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση με τον απαιτούμενο σεβασμό και να στηρίξουμε την τοπική αγορά που είναι η ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας μας προκειμένου να διασφαλίσουμε και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας για τους νέους και τις νέες που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας.

 

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου Διοίκησης του κ. Τριανταφυλλάκη στο Δήμο Ξηρομέρου, αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η Δημοτική Αρχή διακατέχεται από ανικανότητα, έπαρση, αλαζονεία, εμπάθεια , ρεβανσισμό, αναξιοπιστία και από παντελή έλλειψη Δημοτικού Έργου.  

 

Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

 









Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου