Απολυμαίνεται και επαναλειτουργεί αύριο το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου

 

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου όταν κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, δικηγόρος από την Αθήνα που ήταν συνήγορος ενός εκ των διαδίκων, γνωστοποίησε στην έδρα πως τον ενημέρωσαν από το γραφείο του ότι συνεργάτες του βγήκαν μετά από τεστ θετικοί στον κορωνοϊό.

Ζήτησε μάλιστα να διακοπεί η δίκη ώστε να μεταβεί στο νοσοκομείο Αγρινίου και να κάνει τεστ. Το rapid τεστ στο οποίο και υπεβλήθη βγήκε θετικό και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι μηχανισμοί για τη διαχείριση της κατάστασης. Το Δικαστικό Μέγαρο έκλεισε και ξεκίνησαν ιχνηλατήσεις ενώ με e-mail του ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου, ζήτησε από τους δικηγόρους – μέλη του που ήρθαν σε επαφή με τον συγκεκριμένο να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Σύλλογο και να προχωρήσουν σε διενέργεια τεστ τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τα όσα τόνισε προ ολίγου ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου, Δημήτρης Νικάκης, σήμερα το Δικαστικό Μέγαρο απολυμαίνεται από άκρη σε άκρη και αύριο θα επαναλειτουργήσει κανονικά. Τα πρώτα τεστ όσων ήρθαν σε επαφή με τον δικηγόρο είναι αρνητικά ενώ θα ακολουθήσει και επανέλεγχος. Παράλληλα, αναμένεται και ο επαναληπτικός έλεγχος στον δικηγόρο εξ Αθηνών. «Σε πρώτη φάση μπορούμε να είμαστε καθησυχαστικοί», τόνισε ο κ. Νικάκης.

https://www.agriniopress.gr

Σχόλια