Παράταξη Γ. Τριανταφυλλάκη: «Παρεπιδημούντες πολιτικοί και παρατάξεις πανδημίας»


Η πανδημία από τον επικίνδυνο ιό άφησε έντονο αποτύπωμα τόσο στα οικονομικά των νοικοκυριών και ιδιωτικών επιχειρήσεων, όσο και στα οικονομικά των Δήμων.

Σταθήκαμε και στεκόμαστε δίπλα στους ευάλωτους δημότες μας ενισχύοντας τις υπηρεσίες πρόνοιας και συνεχίζουμε να επαγρυπνούμε.

Σε μια κομβική χρονιά για τον Δήμο Ξηρομέρου, με την άθλια κατάσταση στα οικονομικά που παραλάβαμε, η συνεργασία των δημοτών μας κάνει να βλέπουμε την επόμενη μέρα πιο αισιόδοξα αφού καταφέραμε, συμμαζεύοντας δραστικά τα οικονομικά μας, να αποφύγουμε τη θέση του Δήμου σε επιτήρηση και τις θλιβερές συνέπειες που θα είχε αυτό το γεγονός.

Το τέλος παρεπιδημούντων και το τέλος επί των ακαθάριστων εσόδων δεν επιβλήθηκε στις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Για τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων ισχύει η εκ του Νόμου έκπτωση 40% για τον Αστακό και τα καταστήματα του Μύτικα.

Η παράταξη πανδημίας που «χάθηκε» στον δρόμο για το Δημοτικό Συμβούλιο, η παράταξη που δεν συνέβαλε στην είσπραξη των εσόδων, αλλά δημιουργούσε έξοδα, δάνεια και πραγματικές επιβαρύνσεις των Δημοτών, πληροφορήθηκε την ομαλή και διάφανη οικονομική μας λειτουργία, η οποία θα επιτρέψει στον Δήμαρχο και την Δημοτική μας αρχή την λήψη σειράς μέτρων και ελαφρύνσεων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

Σχόλια