Δίκη Χ.Α.: "Βουλιάζει" η Λ. Αλεξάνδρας από το πλήθος του κόσμου

 

Τεράστια είναι αυτή την ώρα η αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από το Εφετείο στην Λ. Αλεξάνδρας. 

Η 7η Οκτωβρίου είναι μια ιστορική μέρα. Μια μέρα που η Δικαιοσύνη οφείλει να βγάλει απόφαση για το αν η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και τα στελέχη της θα φυλακιστούν. Από τις 9 το πρωί, αναρτήθηκαν τα πρώτα πανό μπροστά από το κτίριο. Ο κύριος όγκος όσων συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια αναμένεται να συγκεντρωθεί στις 11:00 που θα αρχίσουν και οι στάσεις εργασίας που έχουν κηρύξει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις. Η ελληνική κοινωνία περιμένει την ετυμηγορία για τους ναζί της Χρυσής Αυγής που τρομοκράτησαν, επιτέθηκαν, μαχαίρωσαν, έβαψαν τα χέρια τους με αίμα. Είναι η ώρα της ετυμηγορίας.

Η ώρα της κρίσης της ελληνικής δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή έφτασε μετά από 5, 5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας. Στις 11:00 το πρωί, το δικαστήριο θα ανακοινώσει την ετυμηγορία του για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την επίθεση σε βάρος των Αιγύπτιων αλιεργατών, την επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ.

Πηγή:    https://www.newsit.gr/ellada/diki-xrysis-aygis-Live-oles-oi-ekselikseis-plithos-kosmou-ekso-apo-to-efeteio/3117262/                                                                                        

Σχόλια