Παναγιώτης Χολής Πρόεδρος ΠΑΝ.ΣΥ : Κε Δημητρογιάννη... Τι θα πράξετε για τη ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉ επιβάρυνση των θαλασσών και για το έκτρωμα τις Π Ο Α Υ; Παναγιώτης Χολής Πρόεδρος ΠΑΝ.ΣΥ

Κε  Δημητρογιάννη... 

Τι θα πράξετε  για τη ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΉ επιβάρυνση των  θαλασσών και για το έκτρωμα τις Π Ο Α Υ;

Ενημερώθηκα για το Μνημόνιο  Συνεργασίας μεταξύ της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου  Ξηρομέρου για την κάλυψη  διοικητικών γνώσεων και κατευθύνσεων επί  περιβαλλοντικών θεμάτων, καθώς  και για τη λήψη αποφάσεων υλοποίησης  περιβαλλοντικών προγραμμάτων, έργων  και δράσεων»  και θέλω  να  συγχαρώ και εγώ τη συμφωνία. 

Ελπίζω και εύχομαι ,γιατί δεν το γράφει η  ανακοίνωση, να ενημέρωσαν τον κύριο Δημητρογιάννη για την ολική καταστροφή  με την ιδιωτικοποίηση 41.000στρεμματων αποκλειστικά και μόνο για χρήση  από τους υδατοκαλλιεργητές!!!

Ήταν ευκαιρία να τον ρωτήσουν τι θα κάνει  με το θέμα της Π Ο Α Υ και ποια η θέση του ,για τις αντιδράσεις του δήμου  και τις κοινωνίας και να κάνει μια δήλωση.

Τον  Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για το περιβάλλον θα το  ευχαριστήσουμε μόνο όταν πάρει πίσω τη θετική γνωμοδότηση υπέρ της Π Ο Α  Υ. 

Και αφού θα συνεργαστούμε για το περιβάλλον τότε ερωτώ τον αρμόδιο κο  Δημητρογιάννη: 

Τι θα πράξετε για τη ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ επιβάρυνση των  θαλασσών και για το έκτρωμα τις Π Ο Α Υ;

Ευχαριστω.

Παναγιωτης Χολης.


Σχόλια