Χριστίνα Σταρακά :Οι ελλείψεις στην σχολική στέγη, είναι από τα σημαντικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας, και πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

 


 Αίτημα στον πρόεδρο του Δημοτικό Συμβουλίου Αγρινίου, κατέθεσε η Δημοτική παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς» προκειμένου να έρθει προς συζήτηση το θέμα της σχολικής στέγης.

Από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας έθεσε ο λαός, δεσμευτήκαμε ότι θα αγωνιστούμε για να αναδείξουμε τα προβλήματα του τόπου μας, με απόψεις και προτάσεις, αποφεύγοντας τον λαϊκισμό και την μικρόψυχη αντιπαράθεση.
Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο επισημάναμε ότι, στο  αντιπροσωπευτικότερο όργανο εκπροσώπησης των πολιτών του Δήμου μας θα  πρέπει να εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες διαλόγου, ιδίως για τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας.
Οι ελλείψεις στην σχολική στέγη του Δήμου μας είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της κοινωνίας μας και πρέπει να επιλυθεί άμεσα.
Για το σοβαρό αυτό ζήτημα χρειάζεται υπεύθυνη και εποικοδομητική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να αναδειχθεί το πρόβλημα και να καταλήξουμε σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια.

Σχόλια